Be merjem vállalni? El merjünk indulni, vagy még korai? Mennyi idős korától vihetjük hosszabb utakra?
Szerintem egy 2 hetes baba nagy pici még ehhez.
Ha rokonokhoz jönnétek az még oké,de egy rendezvényre, ahol zaj van, rengeteg ember.. nagyon necces.
Szerintem ha 2 hete szültél még rád is rádfér a pihenés
3-4 hónapos korától szerintem már bátran szoktathatjátok, de most még picike.
Kibírni kibírná, de én a helyedben még hagynám, egy kicsit, hogy a napi rutin kialakuljon nála.
Ott nem tudom, milyen idő lesz, mennyire tudsz árnyékba, vagy nem zuhogó esőbe állni, mennyi ember lesz, nem fog-e ki egy nyűgös napot stb. Menjen a párod nyugodtan, én még várnék.
az ösztönöd fog válaszolni a kérdésre. mi jövő héten indulunk nyaralni Olaszországba a 10 hetesünkkel, annyira jó gyerek. igaz csak 3 éjszakára, de biztos vagyok benne, hogy jól fogja viselni, mert ismerem.
2 hét alatt is már valamennyire megismerted a babát. Mennyit bír ki kaja nélkül, mennyit szokott aludni, el tud-e aludni viszonylag könnyen, stb. A gyerek nem lemondás, hanem egy új családtag, akit ti fogtok beleilleszteni a légkörbe. Ha szeretnétek menni, szerintem vigyétek, ha úgy gondolod, hogy ő is érett már rá, és ne hallgass azokra, akik ellenzik anélkül, hogy ismernének titeket, vagy őt :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazából a pici biztosan kibírná. Imádja a meleget, tehát még ezzel sem lenne gond, sétálni pedig mindennél jobban szeret:) Én is úgy gondolom, hogy még azért picike ehhez a nagy úthoz. Mondjuk én inkább a 2 órás autózáson aggódom, nem tudom mennyire ártalmas az autósülés egy ilyen kis apróságnak, bár tudom, hogy a pociban is csak összegömbölyödve volt, de akkor is...:) Pihenni tudnék és az árnyék is megoldott, mert hivatalosak vagyunk, tehát a VIP sátorban lennénk. De mondtam apának, hogy ezt inkább ,ég kihagyom és megnézem a TV-ben a futamot, biztos, ami biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!