A kisfiúk (2hónapos) viselhetnek harisnyanadrágot, ugye? Anyukámtól kaptunk egyett én örülök is neki, nagyon praktikus szerintemnapközben is kényelmesen ellenne benne.
Figyelt kérdés
párom viszont azt mondja, hogy harisnyát csak a lányok meg a b.... hordanak.szerintem ez nem így van.a kisfiúk is.rosszul gondolom?ti adtok a fiatokra harisnyanadrágot?2008. szept. 24. 16:35
1/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehet harisnyát adni.No persze nem rózsaszint :-))nyugodtan add rá.A hideg ellen mégis mit adna még rá a párod?2-3 nadrágot?Semmi értelme annak..
2/8 anonim válasza:
mi is használunk a kisiunknak, imádom, mert ráadom, meg egy kis nadrágot és így tuti nem levegőzik a lába, a dereka meg meleg is és praktikus. nekünk van kék, vajszínű, szürke szinűek.
3/8 anonim válasza:
Hogyne adhatnátok rá harisnyát. :) Nagyon aranyos lesz benne. A párod meg honnan vette ezt a butaságot? :D
4/8 anonim válasza:
Ugyan már ! menjen a párod a hova..
Persze én az óvódás fiamnak most kerestem elő őket,hogy ilyen hideg lett. persze,hogy hordhat. Majd amikor már nagy kamasz lesz jégeralsót felvenni is ciki lesz neki. Addig meg te öltözteted.
5/8 anonim válasza:
A férjem is hord harisnyát, persze titokban. Most kiadtam...
Fázik télen a lába, hát istenem. Pedig ő tutira nem buzi. Szóval egy babának nyugodtan!
6/8 A kérdező kommentje:
köszi ezt mid felolvasom neki
:D
2008. szept. 24. 17:20
7/8 anonim válasza:
nekem is 2 hónapos a fiam, és a héten szereztem be neki harisnyanadrágot, de,majd megfagy a gyerek...még oviba is szoktak hordani...és tök cuki benne,olyan mint a kis hupikéktörpikékben...
8/8 A kérdező kommentje:
na, jó végülis azt adok rá amit szeretnék
:D
csak rózsaszín ne legyen.ennyit kért párom.
ezt amúgy nélküle is tudnám
:)
2008. szept. 25. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!