Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Harisnyanadrágot hol tudnék...

Harisnyanadrágot hol tudnék venni, és mennyiért?

Figyelt kérdés

Tiszta fehér, egyszínű harisnyanadrágot szeretnék venni a kislányomnak, keresztelőre, mert amit erre szántunk, az már kicsi:-S

Nézegettem a teszveszt, meg a vaterát, de rá valót (74-80 körüli) egyáltalán nem találtam, vagy csak csomagban, de csak ez az 1 kéne.

Hol tudnék venni, és kb mennyiért?

(Pesti vagyok, de egy csomó bababoltot végig jártam kiscipőért is, azt se tartottak sehol:-S)

2010. máj. 27. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] én bababoltba vettem 1250ft cipőt ujat a vaterán!
2010. máj. 27. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is végül vaterán vettem kiscipőt:-)

A linket köszi, én írtam neki a kérdést a termékkel kapcsolatban, hogy mekkora babára való, egyenlőre várom a válaszát:-)

2010. máj. 27. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is bejártam az összes bababizományit, és miért ne, a legutolsóban találtam, 200 Ft volt.
2010. máj. 27. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Cora, 500-1500ft, tesco 1200ft ketto van osszecsomagolva egyszinű és mintás, kínai piacon 500 ft, én ott szoktam venni, mindig viszek az aktualus méretű harisnyát és hozzá mérem 10-15 darabot veszek akkor csak 300/db. Fél éves kora óta harisnyában hosszú vagy rövidújjú bodyban szoknyában vagy ruciban jár.
2010. máj. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!