Milyen tárgyat nyelt már le babátok? Vittétek dokihoz? Hány hósan nyelt le valamit?
Figyelt kérdés
Kislányom 9 hónapos,nem tudom,hogy a nyálát nyelte-e félre és attól fuldoklott,vagy habtapit(szivacs puzzle-t) nyelt le egy darabot:(Vagy azt észre vettem volna,hogy ha attól fuldoklik?Nem könnyű azt lenyelni így belegondolva:(:( teljesen kész vagyok ettől:(2010. ápr. 8. 19:40
1/5 anonim válasza:
falra ragaszható müanyag macit,2 hete,én is írtam ki kérdést
de a biztonság kedvéért vidd el dokihoz
3/5 anonim válasza:
egy hete müanagy csipesz fémkapcsát.orvos röngen de kikakilta pedig az nem semi.8,5 hos
4/5 anonim válasza:
Lányom a papírt szerette enni 8-9 hónapos korában, mindíg kikakilta, és egyszer egy műanyag bogyószerűséget evett meg, de az is kijött alul...
A habtapi is kijön, azért a csipesz fém része elég veszélyes, ott már én is rohantam volna orvoshoz. Mi leragasztottuk a haptapi hátoldalát, így nem tudta kiszedni a kisebb darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!