Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 24-25 fokban letezik hogy...

24-25 fokban letezik hogy melege van ha egy pici takarot (kb lepedo vastagsagu) radobok a pizsamas babara? Nem fog igy megfazni?

Figyelt kérdés
Csak pizsamaban nem fog fazni? Egy talpatlan egybepizsama.
2016. máj. 5. 19:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Istenkém hát ennyi fok van.... most komolyan? Besüt a nap egész nap a szobájába, egész nap nyitva van az ablak, este lefekvésig, ekkor... tudjátok mit nem magyarázkodom. Hát nemigaz.

Köszi annak az egy embernek aki a kérdésre válaszolt.

2016. máj. 5. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Nekünk tetőterünk van, és simán van fűtés nélkül 24-25 fok a szobánkban (nagy ablakok déli fekvéssel a térdfalon).

Szerintem ne takarót, hanem huzatot teríts rá. Ilyenkor mi takaróhuzattal takarózunk.

Miből gondolod, hogy melege van?

2016. máj. 5. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Nekem furcsa a takaró nélküli alvás. Inkább eggyel vékonyabb pizsamát adnék rá. Mi nyáron is takarózunk, felnőttek is gyerekek is, rövid ujjú pizsama és lepedő vagy paplanhuzat.
2016. máj. 5. 21:23
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Én is azt tudom javasolni, mint az utolsó.

Se én, se a fiam nem tudunk aludni takaró nélkül :) Egy vékony takarót. leplet tegyél rá.

2016. máj. 6. 07:25
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

De próbáld már meg felfogni, hogy nem az a baj, hogy ilyen meleg van, hanem hogy emellett - saját bevallásod szerint! - MELEG pizsamát adsz rá, plusz betakarod!! Miért!?

Adj rá csak egy vékonyka kis rugdalózót, mert azt tényleg el tudom képzelni, hogy takaróval szeret aludni (én sem tudok nélküle), de minek a vastag pizsama?? Én ezt nem fogom fel, nem pedig a 24-25 °C-ot.

2016. máj. 6. 07:38
 16/21 A kérdező kommentje:
Mikor mondtam hogy meleg pizsama? mutimár
2016. máj. 6. 07:49
 17/21 A kérdező kommentje:
amúgy meg senki nem erre szólt be okoska, próbáld már meg olvasni azt amit te magad is írtál. (azért nem erre szóltak be mert más legalább olvasni tud, mégha a kérdésre válaszolni nem is.)
2016. máj. 6. 07:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Végezetül: az se semmi hogy totálba lepontoztok valakit aki a kérdésre válaszol azért mert nála is meleg van???? Komolyan gondolkozzatok már el egy kicsit.
2016. máj. 6. 07:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég a pizsi is mondjuk en nem tudok takaró nelkul aludni, kell valami lepedo vagy valami...

Nagyon durva de nalunk meg megy a fűtés, 3 hetes es 3 evesre mert csak 15 fok van a szobajukba 😊

2016. máj. 6. 09:11
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk alapos szellöztetés után is 24 fok van, szintén panel. Kisfiam 7 hónapos, rövid ujjú body-ban+vékony rugdalózóban alszik. Vékony takarót teritek rá, de azt hamar leszedi magáról. Nincs melege.
2016. máj. 6. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!