Kisagyban hasznalhato legzesfigyelohoz (Angel Care) feltetlen max 12 cm vastagsagu matrac kell vagy elmegy meg a 15 cm? Tapasztalatok, velemenyek?
Kulfoldon elek, es itt elvileg kisagyat sem igazan hasznalnak, inkabb ezt az osszecsukhato hordozhato, jarokava alakithato agyat. Vettem kisagyat, de a belevalo matracok vastagsaga mind 15 cm-nel kezdodik. Meg otthon megvettem a legzesfigyelot, aminek a leirasaban max 12 cm-es matracot ir. Akkor meg meg sem fordult a fejemben, hogy majd nem kapok itt megfelelo vastagsagu matracot. A 15 cm-nel vekonyabb matracok viszont annyira puhak, hogy alvasra szerintem nem jok, itt sem igazan arra hasznaljak. Hasznalta esetleg valaki a legzesfigyelot 12 cm-nel vastagabb matraccal? Rendesen mukodott? Tapasztalatok, velemenyek?
Elore is koszi mindenkinek.
Szia!Mi ajándékként kaptunk egy egyedi készítésű martacot és az is éppen 15 cm vastagságú volt.Születésétől ezt használtuk....én nem is vettem észre a leírásban,hogy a vékonyabbat javasolják. :) De nem is ez a lényeg...
Szóval tökéletesen érzékeltek így is a szenzorpadok,nem risztott tévesen és semmi probléma nem volt vele.
Nyugodtan használd!Üdv
szió
Úgy emlékszem,kísérletezgettünk egy kicsit!Mi magunk állítottuk be,3-as fokozaton van most.Ki kell tapasztalni,hogy melyik a legjobb fokozat,ti is próbálgassátok,hogy pont jó legyen.
ismét én :)
Szerintem akkor várjátok meg a picúrt,igazából őt kell,hogy jól érzékelje majd a légzésfigyelő.Azért mondtam,mert én is nyomogattam kézzel a matrac felületét...nem is tudom,honnan jött az ötlet :)
Szóval tök felesleges volt,mert az sokkal durvább mozgás,mint amikor egy pöttöm pici baba levegőt vesz.
Húúú,biztosan izgulsz már :)
már megint én :)
Ne izgulj,nincs mitől félned!Egyes dolgok ösztönösen jönnek majd a babával kapcsolatban,és ugye más dolgokat tanulni kell!Egyikünk sem tökéletes.Biztosan bénáztok majd néha :D dehát ez van,szerintem mindenkinek gyakorolnia kell,hiszen nem kis feladat előtt álltok!:)
Nyugodtan kérdezz,örülök,ha segíthetek bármiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!