24-25 fokban letezik hogy melege van ha egy pici takarot (kb lepedo vastagsagu) radobok a pizsamas babara? Nem fog igy megfazni?
Hogy a fenébe ne lenne!
18-19 fokban egészséges aludni (persze akkor több ruhával, de nem eszkimónak öltözve).
25 fokban már nagyon szárad a nyálkahártya is az orrban/szájban, így a fertőzések is könnyebben támadják meg a légutakat.
Szerintem is meleg a 24-25 fok!
Nekünk a gyerekorvos is azt ajánlotta hogy csak 20-21-22 fok legyen a babánál.
Hogyne lenne elég. Ne süsd meg szerencsétlent.
Hogy van egyébként 25 fok nálatok szellőztetés mellett? Kint max. 19-20 fok van.
Ezt te most komolyan kérdezed? Én a világ legfázósabb embere vagyok, szerintem ezt nyugodtan kijelenthetem, de a vázolt helyzetben még én is megsülnék! Nemhogy egy kisbaba, akinek még tökéletes a keringése.
Meg akarod főzni azt a gyereket!?
Ne fárassz már! Ilyen időben a panelt is simán ki lehet szellőztetni normálisan. Vidd onnan a gyereket és tárd sarkig az ablakokat!
Rengeteg a 24-25.
Ilyen időben hogyan lenne 24-25 fok panelben? Akkor rossz a hőmérőtök.
Egyébként igen, sok ez rá. Mi is panelben lakunk, 15 cm-s szigetelés van rajta, vadonatúj ablakok, de nincs 25 fok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!