Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez? Kezdődik...

Mitől lehet ez? Kezdődik minden előlről? Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Mielőtt terhes lettem nagyon ritkán menstruáltam,2-3 havonta.Aztán szülés után rendeződtek a dolgaim,rendesen 28 naponta megjött.Most 2 éves a kisfiam.Már 11 napja késik,szerintetek megint úgy lesz,mint szülés előtt volt?Terhes szerintem nem vagyok(igaz már ez is megfordult a fejemben),mert védekeztünk.Menjek orvoshoz,vagy ti mit tennétek?(Lehet nem ide kellett volna feltennem a kérdést,de jobb nem jutott eszembe)Előre is köszi a válaszokat!
2010. ápr. 8. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:

ha 11 napja késik már tesztelhetsz. ha negatív akkor esetleg menj el a dokihoz.

én is kérdeznék: amikor 2-3 havonta jött meg az kiderült mitől volt? azért tök jó, hogy így is teherbe tudtál esni :D

2010. ápr. 8. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
2. terhesség ált. hamarabb sikerül. Szem. joggal gyanakodhatsz, ha eddig pontos volt.
2010. ápr. 8. 13:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem volt peteérésem,azért volt csak 2-3 havonta mensim.Gyógyszerrel+injekcióval kezeltek,így sikerült összehozni a kisfiamat.Nem akartunk még egy gyereket,remélem nem vagyok terhes.Persze ha esetleg mégis,akkor mindenképp megtartjuk.Lehet,hogy veszek egy tesztet,aztán felkeresem a dokit.
2010. ápr. 8. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
köszi, hogy válaszoltál.
2010. ápr. 8. 13:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Teszteltem,negatív.Most akkor megint össze-vissza fogok menstruálni?
2010. ápr. 10. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

szia

terhesség előtt én is össze vissza menstruáltam. miota megszültem viszonylag pontos volt a korábbihoz képest. most várjuk a második babát.

kiváncsi leszek én is h a szülés után megint rendeződik valamilyen szinten vagy nem.

2010. ápr. 10. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Üdv!Nekem mindig percre pontos volt!Szülés után fél évvel jött meg először és azóta is mindig pontos volt!Múlt hónapban 6 nappal később jött meg!Nem tudom miért,a kisfiam 17 hónapos!
2010. ápr. 10. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem anno csak a fogamzásgátló segített, hogy rendes ciklusaim legyenek. Aztán amikor elhatároztuk, hogy jöhet a gyerkőc, és abbahagytam a gyogyit, akkor meg össze-vissza jött meg. 2008-ban megjött februárban, áprilisban, júliusban, októberben, majd decemberben. És az volt az utolsó, mert januárban terhes lettem. Hogy hogyan, a jó ég tudja. :)

Most 14-én lesz 6,5 hós a kisfiam, már másfél hónapja nem szoptatok, és még nem jött meg. Elmentem nődokihoz is, adott egy hormontabit, amitől meg fog jönni, és csak utána fogok tudni ismét szedni fogamzásgátlót. Én is reménykedtem, hogy majd a szülés beállítja, de úgy tűnik, nem.

2010. ápr. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!