Mitől lehet ez? Kezdődik minden előlről? Van valaki hasonló helyzetben?
ha 11 napja késik már tesztelhetsz. ha negatív akkor esetleg menj el a dokihoz.
én is kérdeznék: amikor 2-3 havonta jött meg az kiderült mitől volt? azért tök jó, hogy így is teherbe tudtál esni :D
szia
terhesség előtt én is össze vissza menstruáltam. miota megszültem viszonylag pontos volt a korábbihoz képest. most várjuk a második babát.
kiváncsi leszek én is h a szülés után megint rendeződik valamilyen szinten vagy nem.
Nekem anno csak a fogamzásgátló segített, hogy rendes ciklusaim legyenek. Aztán amikor elhatároztuk, hogy jöhet a gyerkőc, és abbahagytam a gyogyit, akkor meg össze-vissza jött meg. 2008-ban megjött februárban, áprilisban, júliusban, októberben, majd decemberben. És az volt az utolsó, mert januárban terhes lettem. Hogy hogyan, a jó ég tudja. :)
Most 14-én lesz 6,5 hós a kisfiam, már másfél hónapja nem szoptatok, és még nem jött meg. Elmentem nődokihoz is, adott egy hormontabit, amitől meg fog jönni, és csak utána fogok tudni ismét szedni fogamzásgátlót. Én is reménykedtem, hogy majd a szülés beállítja, de úgy tűnik, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!