Ugy érzem jogosan irigyel?
barátnőm férje családjában vannak ikrek ő ebben reménykedett,de egy fia született most.nekem ikreim születtek 1 évvel hamarabb és senki nem hisz neki hogy nem lenne nehezebb neki ikrekkel,de én igazat adok.
enyémek 3 óránként ébrettek,az ő babája kolikás volt 24 órás.félóránként kelt.ki volt készülve.39 ezre kap 3 évre,én 84 ezret az ikrekre 6 évig.komplett fizetést és duplaannyi ideig.pedig sok mindenből mi is csak egyet vettünk,babakád,mellszivó,kiságy,(a két végében aluttak),majd komp,járóka,zenélőforgó,sátor,ikerbabakocsi se volt drágább mint neki az uj babakocsi.közlekedéseben neki is ugyanolyan nehéz babakocsival mint nekem.ugyanugy pakolni uta pelenkát krémet,tápszert mindent,és kincset ér,hogy csak egyszer kellett átmennem a terhességen szülésen két gyerekkel,és nem kell majd elölről kezdenem.ő három év után akarmajd tesót,én egyszerre megyek majd értük oviba,addig tudok főzni takaritani,de neki ez is nehezebb lesz,ujra szülni,ujra éjszakázni kell és babástul elmenni oviba a nagyért,meg elvinni,mindezt fele pénzért mint nekem.ugy érem szerencsés vagyok,nekem duplaöröm,és az ő babája most kezdett el járni iszonyu hisztis,mindig ki kell venni babakocsibol is,kipakol mindent,sose eszik nyugottan barátnőm,tényleg nem könnyebb neki.ikresek és nem ikresek mi a tapasztalotok és véleményetek?ti mit szerettetek volna jobban?
Kicsit zavarban vagyok. Most akkor a 84 ezer Ft jó összeg? Meg az, hogy egyedül viszitek a háztartást? Azért ez nagyon viszonylagos, az éhezésnél persze jobb. De nem írsz kikapcsolódásról, sportról, vacsiról a férjeddel...
Ha már kérdezed, én nem tudnám egyszerre két gyerek (ikrek) egyetemi tandíját kiköhögni, így jobb az elcsúsztatott gyerekvállalás szerintem, de ugye az ikrek nem választhatók, csak adódnak.
Woow,ez egy új trend lesz,hogy ikreket kell szülni,hogy 39ezer helyett 84 ezret kapj!!!
Jézusom!
Off: Csak nekem volt rossz olvasnom, hogy nem választja szét nagybetűs mondatokra az írását?
On: Semmi irigylésre méltót nem látok benne. Végiggondoltad te ezt, vagy csak írtál, mert úgy gondolod, jó dolgod van?
Most várom a harmadikat, a gyerekek között 4-4 év van/lesz. Nekünk így tökéletes. Vissza tudtam menni köztük dolgozni, szerencsére az itthon töltött időkre sem csak 84 ezer Ft-ot tudok igénybe venni.
Ha te elégedett vagy az életeddel, akkor az jó, de ne hidd azt, hogy ezt a helyzetet mindenki irigyli. Én nem cserélnék veled. :)
Könyörgöm, írjál már normálisan, meg tagold!
Amúgy mit kéne irigyelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!