Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit nem szabad elfelejteni?

Mit nem szabad elfelejteni?

Figyelt kérdés
3 hónapos babámmal most megyünk először a nagyihoz (elég messze laknak) Mit nem szabad elfelejtenem becsomagolni? Attól tartok mindig, hogy valamit itthon hagyok és nem tudunk akkor már hazaugrani érte :D!
2010. ápr. 8. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi is most voltunk (4 hós), igaz, már másodjára. Én pár nappal előtte elkezdtem gondolkodni, és írtam papírra.

Lázcsillapítót mindenképp vigyél.

Lázmérő

Ruhák

Takaró, hálózsák

Pelus, krém

Kedvenc játékok (mi vittük a kröforgóját is, mert minden reggel azzal játszik ébredés után)

Légzésfigyelő (ha van)

Babakocsi

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. ápr. 8. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:

pelus, popsitörlő,popsikrém, váltóruha, játék

attól függően hogy hány napra mentek: takaró vagy hálózsák, ruha,lázmérő, fürdető, vízhőmérő, gyógyszer(lázcsillapító, D vitamin)

Úgy kb. a fél gyerekszoba :))

2010. ápr. 8. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Hűű ez hosszú. Én mindig úgy csináltam, hogy utazás előtt pár nappal írtam egy listát, amit mindig bővítgettem, ha eszembe jutott még valami.

Evéssel kapcsolatban: ha anyatejes, akkor könnyű dolgod van (max. mellszívó), ha tápszeres: ezekhez való dolgok.

Alváshoz: utazóágy, mi vittünk külön matracot, légzésfigyelő, lepedő, vékonyabb, vastagabb pizsama(rugdalózó), hálózsák, pléd.

Több textilpelenka, eldobható pelenkázóalátét, fürdőlepedő.

Természetesen: pelenka, popsikrém, popsitörlő, fürdetőkrém, ha használtok testápoló...

Amit mi mindig vittünk, mert sosem tudhatjuk, de ne kelljen: lázmérő, lázcsillapító (akár 2 féle, ha az egyik nem használna), orrszívó, ha hasfájós a baba, arra szer.

Ruhák: minden eshetőségre készülj fel, hidegebb, melegebb idő és én mindig pár váltással többet vittem, mert bármikor történhet baleset (pisi, kaki átázás).

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de írj egy listát az a biztos!

Jó utazást! :)

2010. ápr. 8. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:

attól is függ, hogy mennyi időre mentek. Mi húsvéthétfőn voltunk a nagyinál reggeltől estig, már itthon fürdött. 11 hetes. Tettem neki 2 vékony kisplédet (egyet alá, egyet takarónak), 1 álikát, egy komplett váltásruhát (body, nagrág), 3 pelust, popsitörlőkendőt, popsikrémet, 1 textílpelust. Egy másik zacsiba tettem a tápot (tápszeres a kicsim), 2 cumisüveget cumival (egyet a tápszernek, a másikban tea volt), rózsamézet (kitörölni a kis száját), görcsoldó cseppet (ha valami közbejön), kifőzött kiskanalat és a kis lábaskáját, amiben a vizet szoktam neki felfőzni. Ha te is csapvizet főzöl, ajánlatos egy adagot még otthon felfőzni, beleteszed a cumiba és ha úgy értek oda, hogy már éhes, csak előveszed a már felfőzött vizet és csak melegíteni kell, nem tökölődöd az időt a felfőzéssel.

(A)

2010. ápr. 8. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

persze, ha több napra mentek, akkor előttem jól leírták, mi kell még az esti szertartáshoz. Én a fél kelengyéjét magammal szoktam vinni. :)

(A)

2010. ápr. 8. 12:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is csináltam egy általános listát a gépen és azt bővítgettem:) Tettem be gyógyszereket, alváshoz, fürcsihez mindent, evéshez dolgokat. Akkor kb azokat írtátok amiket én is :) Köszönöm Azt hittem túlzásba viszem a pakolást, de hála istennek nem:) Igen kb fél babaszoba, de annyi a "mivan ha..." helyzet amire fel kell készülni!
2010. ápr. 8. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:

A 2. 12:33-as vagyok.

Igen, de szerintem inkább több mindent vigyél magaddal, mint aztán meg pont kelljen olyan, ami meg itthon maradt.

2010. ápr. 8. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha cumizik,mint ahogy pl az én babám,akkor cumi,cumi,cumi!!! :) Nálunk anélkül összedőlne a világ...:)

Na meg persze játékok hada /ha már játszik egyáltalán..:)/,fényképező,kamera..

Hirtelen ennyi jutott eszembe...:)

2010. ápr. 8. 13:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem cumizik...bár néha akarna, de az ujját nem sikerül a cumi meg kiesik állandóan :D

Fényképező...azt elfelejtettem. Remélem a játékait nem felejtem el,mert az kell még itthon is, de el se szabad felejteni betenni az utazáshoz:)

2010. ápr. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!