Mit nem szabad elfelejteni?
Mi is most voltunk (4 hós), igaz, már másodjára. Én pár nappal előtte elkezdtem gondolkodni, és írtam papírra.
Lázcsillapítót mindenképp vigyél.
Lázmérő
Ruhák
Takaró, hálózsák
Pelus, krém
Kedvenc játékok (mi vittük a kröforgóját is, mert minden reggel azzal játszik ébredés után)
Légzésfigyelő (ha van)
Babakocsi
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
pelus, popsitörlő,popsikrém, váltóruha, játék
attól függően hogy hány napra mentek: takaró vagy hálózsák, ruha,lázmérő, fürdető, vízhőmérő, gyógyszer(lázcsillapító, D vitamin)
Úgy kb. a fél gyerekszoba :))
Hűű ez hosszú. Én mindig úgy csináltam, hogy utazás előtt pár nappal írtam egy listát, amit mindig bővítgettem, ha eszembe jutott még valami.
Evéssel kapcsolatban: ha anyatejes, akkor könnyű dolgod van (max. mellszívó), ha tápszeres: ezekhez való dolgok.
Alváshoz: utazóágy, mi vittünk külön matracot, légzésfigyelő, lepedő, vékonyabb, vastagabb pizsama(rugdalózó), hálózsák, pléd.
Több textilpelenka, eldobható pelenkázóalátét, fürdőlepedő.
Természetesen: pelenka, popsikrém, popsitörlő, fürdetőkrém, ha használtok testápoló...
Amit mi mindig vittünk, mert sosem tudhatjuk, de ne kelljen: lázmérő, lázcsillapító (akár 2 féle, ha az egyik nem használna), orrszívó, ha hasfájós a baba, arra szer.
Ruhák: minden eshetőségre készülj fel, hidegebb, melegebb idő és én mindig pár váltással többet vittem, mert bármikor történhet baleset (pisi, kaki átázás).
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de írj egy listát az a biztos!
Jó utazást! :)
attól is függ, hogy mennyi időre mentek. Mi húsvéthétfőn voltunk a nagyinál reggeltől estig, már itthon fürdött. 11 hetes. Tettem neki 2 vékony kisplédet (egyet alá, egyet takarónak), 1 álikát, egy komplett váltásruhát (body, nagrág), 3 pelust, popsitörlőkendőt, popsikrémet, 1 textílpelust. Egy másik zacsiba tettem a tápot (tápszeres a kicsim), 2 cumisüveget cumival (egyet a tápszernek, a másikban tea volt), rózsamézet (kitörölni a kis száját), görcsoldó cseppet (ha valami közbejön), kifőzött kiskanalat és a kis lábaskáját, amiben a vizet szoktam neki felfőzni. Ha te is csapvizet főzöl, ajánlatos egy adagot még otthon felfőzni, beleteszed a cumiba és ha úgy értek oda, hogy már éhes, csak előveszed a már felfőzött vizet és csak melegíteni kell, nem tökölődöd az időt a felfőzéssel.
(A)
persze, ha több napra mentek, akkor előttem jól leírták, mi kell még az esti szertartáshoz. Én a fél kelengyéjét magammal szoktam vinni. :)
(A)
A 2. 12:33-as vagyok.
Igen, de szerintem inkább több mindent vigyél magaddal, mint aztán meg pont kelljen olyan, ami meg itthon maradt.
Ha cumizik,mint ahogy pl az én babám,akkor cumi,cumi,cumi!!! :) Nálunk anélkül összedőlne a világ...:)
Na meg persze játékok hada /ha már játszik egyáltalán..:)/,fényképező,kamera..
Hirtelen ennyi jutott eszembe...:)
Nem cumizik...bár néha akarna, de az ujját nem sikerül a cumi meg kiesik állandóan :D
Fényképező...azt elfelejtettem. Remélem a játékait nem felejtem el,mert az kell még itthon is, de el se szabad felejteni betenni az utazáshoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!