Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki lehet hagyni a 0-18 kg-ig...

Ki lehet hagyni a 0-18 kg-ig gyerekülést és inkább meg venni a következőt?

Figyelt kérdés
Van bébihordozónk és azt se sokat használtuk. A 2. kat. gyerekülés pedig használható ha már ül egészen tizenéves korig is.
2008. szept. 23. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyetek 9-36 kg-ig használhatót.
2008. szept. 23. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 9-36 kilósat akarok majd venni,ha kinőtte a hordozót.A 0-18 kilósig szerintem csak a nagy babáknál érdemes,akik már kihízták a hordozót,de nem tudnak ülni rendesen.Gondolok itt olyan babákra,akik fél évesen 9kiló körül vannak.De ha a te gyermeked nem ilyen,akkor érdemesebb a másikat venni.
2008. szept. 24. 06:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont most vettem volna a 0-18 kg-ig használható gyerekülést, de beleültettem a boltban a 8 kilós lányom, már overálban volt a hideg miatt és pont elfért benne. Tehát jövő télen elképzelhetetlennek tartom, hogy belefért volna még, 1 évre pedig luxus kiadni 20 ezreket. Viszont a következő kategória általában nem dönthető, ami nálunk fontos lenne még, mert utazás közben mindig elalszik. Szóval én találtam egy olyan tipust / Pierre Cardin /, ami 9-25 kg-ig jó, dönthető, viszont 5-6 éves koráig garantáltan tudom használni, de szerintem tovább is, mert tényleg jó nagy, pláne, ha majd kiveszem a szűkítőt, remélem utána már csak ülésmagasítót kell vennem. Szerintem ilyet érdemes venni.
2008. szept. 24. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a lányomnál kihagytam ezt a kategóriát. Tudott már ülni és nem is volt baj ezzel, de ha hosszabb útra mentünk nem tudott rendessen aludni benne, a feje mindig előrebukott. Mellette kellett ülnöm és tartottam a fejét mert az ülést nem lehetett dönteni. Most a fiamnak megvettük a 0-18 kg-ig ülést ami dönthető. A brendonban most lehet kapni akciósan 9000ft-ért. A honlapukon meg lehet nézni.
2008. szept. 24. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A hordozót mi is kb 3 hós koráig használtuk, utána kicseréltem az ülést a kocsiban, mert láttam hogy már kényelmetlenül érzi magát benne, pedig nem nagy baba. Én a hugomtól örököltem, 9-18 kg-ig használható és dönthető. Bár most még csak 7,5 kg (7,5 hós), de ebben legalább jól érzi magát és jókat tud szunyálni utazás közben. A legegyszerűbb ha az üzletben kipróbálod az üléseket, melyikben fér el kényelmesen. Ha dönthető az ülés, nem kell hogy már ülni tudjon, a lényeg hogy ne szoruljon bele még télen se, amikor be van öltöztetve.
2008. szept. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!