Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen orrsprét ajánlotok?

Milyen orrsprét ajánlotok?

Figyelt kérdés
10 hós a lányom nem hadja fujni,cseppenteni Az orrszívást sem engedi.Szinte hozzá sem tudok érni az orrához
2008. szept. 23. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az orrspray nem oldja meg a problémát. Ha nem tudod tisztítani az orrát, előbb orrmelléküreg aztán középfülgyulladása lesz, aztán meg fülfelszúrás.

Mi Sterimar orrsprayt használunk a váladék fellazítására és orrszívót. A gyerekek 10 hónaposan még nem tudnak hatékonyan orrot fújni, a pangó orrváladék csúnya betegségeket hoz elő.

2008. szept. 23. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A Fluimar tengervizes,nem hajtógázos,nem hegyes az orrba helyezendő vége,felhigítja az orrváladékot és fekvő helyzetben is használható.Nekünk ez vált be.
2008. szept. 23. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 8 hónapos kislányomnak a navisin orrsprét használok kimondottan csecsemők részére!Nagyon megvan most fázva és ő sem engedi a szívást!
2008. szept. 23. 20:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A Nasivin tartósan használva kiszáríthatja az orrnyálkahártyát.
2008. szept. 23. 20:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos a fiam 4honapja fluimart használunk ebbe csak tengeri só és viz van.ezt használd halgass rám.a legjobb.
2008. szept. 23. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én 7 hós lányom se bírja, ha az orrát akarom kitisztítani. Ezért "brutális" módszert szoktam alkalmazni: beviszem a hálóba, lerakom az ágyra és "ráülök" a gyerekre :))) Magyarán a lábaimmal lefogom kezét-lábát és a lábfejemmel megtartom a fejét, hogy ne tudja elrántani. Így mindkét kezem szabad marad és simán ki tudom szívni az orrát. Az első két alkalommal isszonyatosan üvöltött, de már megtanulta hogy utána csak jobb lesz neki és már csak kicsi hiszti van.

Ne hagyd az orrában a váladékot, mert a szövődményekkel sokkal rosszabbul fog járni!!! Sok sikert! :)

2008. szept. 23. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A tengerisós tényleg jó, én sem használnék mást babánál, max FLP-s Aloe Vera First sprét.

Olyan nincs, hogy nem engedi. Az ő érdekében inkább fogjátok le, üvülstsön, sértődjön meg, de szerintem ez még mindig jobb, mint a különböző mellékhatások, amit az első válaszoló felsorolt. Ha nem kívánod élete végéig fül-orr-gégére hordani, akkor szivasd az orrát!!!

2008. szept. 23. 20:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindig lefogom kiszívom neki, csak gondoltam hátha tudtok olyat mondani ami könnyebben menne
2008. szept. 23. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni sós vizes oldatú orrcseppet-patikait a gyógyszertárba.Ugyan az mint a fluimar csak tized annyiba kerül.Nekem a kerianyám ajánlotta aki patikus és a dr nőnk mikor mutattam neki megcsillant a szeme,hogy jó ,hogy van aki nézi azt is,hogy ne ezresekbe kerüljön valami és mondta ez a legjobb.Kérdezz utána,de ahogy írták is ez önmagában nem elég.Én akkor használom ha bele van száradva neki vagy lazítani kell a váladékot és utána pár percre rá kiszívom neki..mondjuk én nem fogom le ilyen brutálisan de hagyja is egy idő után mikor érzi ,hogy megkönnyebbült és dumál közben.:)2.5hós
2008. szept. 23. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A 3. válaszoló vagyok és a navisin is olyan mint a fluimáre, a gyógyszerész azt mondta,hogy ebben sincs tartósítószer!!
2008. szept. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!