Mivel turmixoljam össze és fagyasszam le a húst, mert a 15 hós lányom nem hajlandó megrágni a darabos húst?
Figyelt kérdés
Ha darabos a hús, szépen megfogja és arrébb teszi, hogy azt ő nem eszi meg. Ha szószként teszem rá az ételre, akkor megeszi.
Arra gondoltam, hogy leturmixolom és lefagyasztom, csak nem tudom hogy kezdjek neki és hogy hogy milyen ételhez tudom majd később felhasználni. (főtt tésztára szoktam rakni, de azt nem ebédelhet minden áldott nap...)
A mi kajánkból is szokott enni, de a hús abból sem kell neki, viszont azt írják, hogy szinte minden nap kellene fogyasztania.
2010. ápr. 7. 13:43
1/3 anonim válasza:
Főzelékekhez is rekhatód,úgy mint a 7-8 hós korú babáknak.
2/3 anonim válasza:
Enyém 16 hónapos, de csak töltött káposztában eszi meg a húst, meg rakott zöldbabban, rakott akármikben (tehát a darált húst). Újabban a húsleves evéskor a sárgarépa mellé csippentek a kanálra egy pici csirkecombot a levesből, úgy megeszi, de nagy mennyiségek nála sem fogynak. Én már nem turmixolok 3 hónapja egyáltalán.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A folyékony, pépes kaja nálunk sem menő, csak az amit meg tud fogni.
Nekiállok borsófőzeléket csinálni és turmixolok bele egy kis húst.
Ez a darált hús meg nagyon szuper ötlet, köszi!
2010. ápr. 7. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!