Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fagyasszam le az őszi-...

Hogyan fagyasszam le az őszi- és sárgabarackot? Meg kell főzni? A héja nélkül turmixoljam?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Én lehúztam a héját Felkockáztam picire,és pici adagokban raktam el..Ha azt akartam neki adni csak kiolvasztottam egy zacsival és össze főztem valamivel...

De tettem el úgy is,hogy megfőztem szintén héj nélkül.Leturmixoltam és kis dobozokban tettem el,egy egy evére való adagot...(avent)

Ez attól függ mennyi helyed van..

2011. jún. 11. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltál.
2011. jún. 11. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Én megpucolva, kimagozva, felkockázva tettem el nyers barackot kis 15-20 dekás csomagokban (alufóliában).

Felesleges megfőzni, turmixolni, azt ráérsz, ha majd felhasználod.

2011. jún. 11. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én megfőztem, turmixoltam (héja nélkül), és lefagyasztottam kis adagokban, mert nem volt kedvem ahhoz, hogy minden alkalommal csak egy keveset elővegyek és azzal kezdjek el szöszölni. Így már fogyasztásra kész volt egyből.

Gondold végig, neked hogy kényelmes, és mennyi helyed van a fagyasztóban.

2011. jún. 11. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A sárgabarackot magozva, felezve fagyasztottam. Az őszibarackot turmixolva és jégkockatartós zacsiban fagyasztottam. Aztán amikor kellett annyi "kockát" vágtam le róla, amennyi egyszerre elfogyott.
2011. jún. 11. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. Arra gondoltam, hogy egybe megfözöm és turmixolom össze, most még ugyis jobban ráérek. Helyem nagyon nem lesz mert teszek el céklát, borsót, sütőtököt, stb. De majd a rokonokhoz elviszem:)Októberbe szülök és pont ugy kell elkezdeni a hozzátáplálást mikor ezek még nincsennek.
2011. jún. 12. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!