Sárgabarackot éppúgy adhatok 5 hónapos babának, mint őszibarackot? (Külön nem említik sehol. )
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 12:37
1/3 anonim válasza:
Szia! Most volt nálam a védőnő, az én fiam is 5 hónapos és megkérdeztem tőle. Azt mondta csak az őszi mehet egyelőre, mert hiába most érik a sárga, de az puffaszt!
2/3 anonim válasza:
Pedig említik:
8 hónapos kortól adható
kenyérhéj, kifli
szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye
zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka,
vörös- és fokhagyma (sütve vagy főzve), spenót,
sóska, lencse, sárgaborsó, felesborsó, bab
hús: marha, sertéshús, hal, csirkemáj legfeljebb heti 1 alkalommal
Ha a családban nem fordult elő allergiás megbetegedés: kefír,
natúr joghurt, túró, sajt, kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs kiegészítéseként
árpa, rozspehely
bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán
gyümölcsteák
Mivel ez puffaszthat, így jóval később adható, mint az őszi.
3/3 anonim válasza:
Én vettem olyan bébidesszertet amiben van sárgabarack, 4 hónapos kortól, és az égvilágon semmi baja nincs tőle. Annyira imádja, hogy egy egész üveggel betol, szintén 5 hónapos. Az őszit eheti, a gyerekorvosunk szerint az nem okozhat allergiát (ja). Nálunk viszont az őszitől másnapra tiszta kiütés lesz az arca, és kell kb. 3 nap mire eltűnnek a pöttyök. Próbáld ki az üvegeset, illetve van műanyag dobozos kiszerelése a Nestlének, meg a Milupának is! Rá van írva, hogy 4 (!) hónapos kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!