Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6,5 hónapos lesz a lányom és...

6,5 hónapos lesz a lányom és tegnap és ma már azt "mondta" "te-te". Már más mássalhangzót is használnak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nyilván ez még nem a TE szó, csak rájött hogy tud más mássalhangzót produkálni. Na de ilyen korán?
2010. ápr. 7. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem korai. Pár hónaposan már sok baba gagyarászik. Az enyém ilyesmiket mondott: gágágá dádádá

Gratulálok nektek az első "szóhoz" :)

2010. ápr. 7. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
:) majd jön a "de-de" a "ne-ne" ,"brrrrrr" .... és társai. Még nem igazi beszéd, de már az alapja ;)
2010. ápr. 7. 11:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Annyira kis cuki, csak meglepődtem.
2010. ápr. 7. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:

olyan aranyosak ahogy gagyarásznak.egyre többet fog majd mondani.kisfiam legjobb kompozíciói:ba-bu,ma-ma,te-te,ba-ba-ba,be-bű,mem,jaj-jaj-jaj,aja-aja(két utolsót csak ha nyügös,vagy sír)de sajnos a szótár elveszett.

/S/

2010. ápr. 7. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiamnak az ágú a kedvence, azt sűrűn mondja régóta, és az aja-aja az nálunk is a panasz szava.Mostanában mondja hogy brr meg nya, meg sziszeg.nagyon cuki(7 hónapos)

/Z/

2010. ápr. 7. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai. Nálunk a ke-ke, te-te, ebe-ebe voltak 6 hó körül a slágerek.
2010. ápr. 7. 12:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, ha sír vagy nyűgös, az aja-aja nálunk is megy. ge-ge, gö-gö már egy ideje, csak ez a te-te hirtelen meglepett, de nagyon édi ahogy próbálgatja. :)

2010. ápr. 7. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én 6 hónapos fiam slágerszavai: agyá-agyá (néha úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy: haggyá'), gaga, adadada, abababa, brrrr, hatahata...
2010. ápr. 7. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok és az aja aja nálunk is előfordul síráskor.

J.

2010. ápr. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!