6,5 hónapos lesz a lányom és tegnap és ma már azt "mondta" "te-te". Már más mássalhangzót is használnak ilyenkor?
Szerintem ez nem korai. Pár hónaposan már sok baba gagyarászik. Az enyém ilyesmiket mondott: gágágá dádádá
Gratulálok nektek az első "szóhoz" :)
olyan aranyosak ahogy gagyarásznak.egyre többet fog majd mondani.kisfiam legjobb kompozíciói:ba-bu,ma-ma,te-te,ba-ba-ba,be-bű,mem,jaj-jaj-jaj,aja-aja(két utolsót csak ha nyügös,vagy sír)de sajnos a szótár elveszett.
/S/
Szia!
Az én fiamnak az ágú a kedvence, azt sűrűn mondja régóta, és az aja-aja az nálunk is a panasz szava.Mostanában mondja hogy brr meg nya, meg sziszeg.nagyon cuki(7 hónapos)
/Z/
Köszi!
Igen, ha sír vagy nyűgös, az aja-aja nálunk is megy. ge-ge, gö-gö már egy ideje, csak ez a te-te hirtelen meglepett, de nagyon édi ahogy próbálgatja. :)
Utolsó vagyok és az aja aja nálunk is előfordul síráskor.
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!