Tényleg sovány és elmaradott a babám?
az én fiam 3800gr-mal született, kiírás előtt egy nappal, és egy évesen 9kg volt. A "nagy" mérete ellenére(mindenki szerint órásbaba volt- szerintem inkább átlagos fiúcsecsemő volt) szóval annak ellenére, hogy nagynak született, eléggé gyatra volt a súlygyarapodása, tök rosszul evett. De nem foglalkoztam vele túl sokat, azt láttam, hogy éhen szomjan nem fog halni, fejlődni meg jól fejlődött. Már három hónaposan tudott forogni hasról- hátra meg vissza. Járni egy évesen kezdett el, és 13hónapos korára járt biztonsággal.
a te babád, ahogy ilyen picikének és koraszülöttnek született, egy csoda, hogy így összeszedte magát. Teljesen tökéletes gyereked van- és az átlag tényleg azért átlag, mert egyik gyerek 11hósan jár (az egyik válaszolóval ellentétben én több ilyen kisgyereket is láttam, sőt olyat is ismerek személyesen és láttam is, aki 5hónaposan már mászott) viszont vannak gyerekek, akik csak másfél éves korukra járnak biztonsággal (ilyet is ismerek személyesen nem is egyet)Szóval nem baj, ha az átlaghoz képest kicsit később kezdi csinálni a babád a dolgokat - amit kihangsúlyozok, hogy a te esetedben meg pláne, ha figyelembe vesszük, hogy koraszülött is volt.
a sogornőd meg egy kegyetlen pi..a, aki majd visszakapja az élettől azt, hogy ilyen szemét másokkal. Ne hallgass rá!
Szia!
A sógornőd egy h..e p..a, és ne foglalkozz vele, ne engedd, hogy a hülyeségeit beléd beszélje.Én egy orvosnak meg a saját szememnek jobban hinnék, mint neki, hiába van csodagyereke a szuperanyunak.A Kereszfiam 13 hónapos 10 kiló és 78 centi.10 hónaposan állt fel, aztán hónapokig csak kapaszkodva közlekedett, sokszor mászva, ha hamarabb akart eljutni valahova.Kb. két hete közlekedik egyedül kapaszkodás nélkül, de még sokszor elesik, vagy imbolyog.38 hétre született 3590 grammal és 49 centivel.És nem egy elmaradott gyerek, mint ahogy a tied is teljesen korának(és nem a korrigált) korának megfelelő.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!