Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is ennyire utálja...

Más babája is ennyire utálja a napot?

Figyelt kérdés
6 hónapos babám nem bírja elviselni, ha rásüt a nap séta közben, forgatja a fejét, tekereg, nyafog. Természetesen nem süttetem direkt, és át is szoktam fordítani a babakocsi tolókarját hogy háttal legyen a napnak, de ezt nem lehet 5 méterenként megtenni, akárhányszor úgy fordulunk. Mi lesz nyáron, amikor még erősebben fog sütni a nap? Megszokja?
2010. ápr. 7. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én 3 hónapos babóm is kivan,ha napra megyünk..néha becsukja ugyan a szemét,de ő is sírdogál,nyügösködik... :D Előbb-utóbb biztos megszokják...főleg ha már a saját kis lábukon tipegnek majd nem süti a szemüket annyira.esetleg egy baseball sapit megpróbálhatsz ráadni..ha elviseli..
2010. ápr. 7. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen,az én babám is gyülöli,ha rásüt :D Pedig már 9,5 hónapos,úgy látszik nem igazán szokják meg,mondjuk nem is kellemes,ha a szemünkbe süt a nap.
2010. ápr. 7. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, a fiam 7 hónapos. Még alvás közben is (ha nem alszik mélyen) hunyorogni kezd vagy forgatja a fejét ha nap süt... Azt hittem azért mert kötőhártyagyulladás volt születése utána a kórházban. De akkor ezek szerint nem feltétlen ezért bántja a szemét a nap :(.

Remélem megszokják, megszeretik, mert én imádom a napot!

2010. ápr. 7. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont tegnap vettem babakocsira szerelhető napernyőt, így nem kell majd kínlódnom az átfordítással, én amúgy sem szeretem, ha nekem háttal van.7 hónapos a fiam, hófehér a bőre, és ő sem szereti a napot, így jobban meg tudom óvni.

/Z/

2010. ápr. 7. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is gondolkodtam már a napernyőn, de a siltes sapka is jó ötlet!

2010. ápr. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!