Más babája is ennyire utálja a kesztyűt?
Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 16:24
1/4 anonim válasza:
Meg a sapkát,meg a bundazsákot,kész cirkusz az öltözés,iszonyatos üvöltéssel.ha csak a kesztyű a baj,még szerencsés vagy:-)
2/4 anonim válasza:
Szerintem változó, de lehet olyan mintha le lenne kötve és nem érzi jól magát vele.Én is ilyen voltam és a mai napig utálom, de most felnőtt ésszel felhúzom fázás ellen. Na ezt egy gyereknek nem tudod felülmagyarázni.
Én is még sulis koromban is a kanyar után levettem, inkább maradt a zseb, mert akkor éreztem egymással az ujjaimat. Talán az egyujjast próbáld és akkor benne tudja érintgetni az ujjait. Ha nem ez a gondja akkor nincs ötletem.
:-)
3/4 anonim válasza:
Az enyém először mindíg le akarja venni,de amikor elindulunk a babakocsival már nem ezzel van elfoglalva.Ő alapból utál felöltözni,ezért volt jó nyáron(leszámítva a nagy meleget),hogy elég volt 1 póló és 1 pelus.Abból soha nem volt hiszti:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
az öltözés nálunk is kész katasztrófa.a kesztyűt azonnal leveszi -1 ujjasat,meg ujj nélkülit is.a sapkát is venné,ha nem lenne megkötve-igy csak mérgelődik -és ordit
akkor kitartás nektek is
2008. nov. 28. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!