Adtok a gyereketek szájára puszit vagy nem?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 21:43
21/29 anonim válasza:
#4-es ez nagyon cukii,puszihid :)
Es amugy igen en is adok szajukra,ok is,semmi rossz nincs benne.
2 eves a kislanyom es 3,5 a nagyfiam:)
23/29 Betu válasza:
Ezért betegesnek tartasz! Ez komoly! Nem hinném, hogy ez beteges. Nemcsak én adok itt a szàjàra puszit màs is vàlaszolta oh mennyi beteg ember! Jézusom, hogy itt milyen emberek vannak?!
24/29 anonim válasza:
De csak te nevezed kis csókos szájnak...
Hányós smiley
25/29 Betu válasza:
Ja ez zavar. Ez csak egy olyan mondàs féle nâlam semmi màs jelentősége nincs . Úgy làtszik, te az az igazi mindent felfújok típus vagy. Na boldog életet kekecke!😂😁😃
26/29 anonim válasza:
Igen,de csak mikor ő akarja...7 éves fiú és esténként elalvás előtt szájra puszi van de éppenhogy összeér a szánk,még nem látok ebben semmi betegest,úgyis nemsoká lefog szokni róla,a kislányomnak is szoktam a szájára adni mert oviban megtanulta a "csípős" puszit...
28/29 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem fordult még elő, de alapvetően én nem szoktam keresni az alkalmat, hogy a szájukat pusziljam meg. A nagy már 8 éves, mostanában eleve nem olyan puszilkodós (fiú egyébként), bár néha heccből próbál szájon puszilni, de ezt még 4-5 évesen kezdte el, és szerintem csak azért csinálja, mert rászólok érte, hogy nem kéne. A kicsi még csak 3 hónapos, őt szoktam össze-vissza puszilgatni, és persze, megesik, hogy a szájára is sikerül, de nem direkt azt puszilom, hanem egyszerűen csak kap egy csomó puszit, ahol érem a kis pofiját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!