Igen, mert miért ne, amìg ez mindenkinek jó. A nagyobb fiam màr leszokott róla, még puszit sem hajlandó màr adni, mert ő màr nagy, meg fiú, a nagyfiúk pedig nem puszilkodnak :) Pedig ő szoktatott rà.
2016. ápr. 23. 00:44
14/29 anonim válasza:
"El lehet ítélni, de igen. Imàdom a szàjàt olyan igazi kis csókos. Nem hinném , hogy ettől beteg lesz vagy ilyesmi csak az anyja vagyok"
Reméljük a gyerek nem lesz beteg,de hogy te az vagy,az tuti!
2016. ápr. 23. 06:53
15/29 anonim válasza:
Nem. Száj, nemi szervek, ezek tabu zónák, a gyerekemet nem csokolgatom ilyen helyeken
2016. ápr. 23. 06:54
16/29 anonim válasza:
Fiam van és igen adok
2016. ápr. 23. 07:11
17/29 anonim válasza:
Igen. Nem tudom mi olyan nagy probléma ezen? Nem nyelves pusziról van szó, csak egy cuppanós pusziról az édes csókós szájukra.
A nagy már nálunk sem a száját nyujta, ha puszival köszönünk el, de amig kicsi volt bizony úgy adott puszit. 6 éves.
A kicsi még javában csücsörit. :-) 4 éves.
2016. ápr. 23. 07:18
18/29 anonim válasza:
Igen és nem érdekel ki mit gondol.
Nem én akartam így,hanem ő.Középsuliban a barátnőm adott az anyukája szájára,akkor azt mondtam undorító,a kislányom meg feszt a számra puszit akart,ha meg akartam puszilni.Így adok a szájára,az arcára is,mikor hogy.Ez nem beteg dolog.Az a beteg,aki ebben bármiféle szexuális tartalmú dolgot lát.Ha majd zavarni fogja akkor szól és ennyi.
2016. ápr. 23. 08:13
19/29 anonim válasza:
A kis csókos száj nálam már eléggé veri a biztosítékot...
2016. ápr. 23. 08:16
20/29 anonim válasza:
Én adok a 10 hónapos kisfiamnak. Szerintem semmi rossz nincs benne. Én is úgy voltam vele hogy ááá ha megszületik sose fogok puszit adni a szájára, de ki se bírnám mikor elkapja a fülem, odahúz magához és megpuszil, most ne adjak neki puszit?!. Azt is megértem ha valaki ezt elítéli, én úgy vagyok vele hogy mindenki maga dönti el hogy mi fér bele. Ugyan olyan dolog mint a bébikomp, vagy mint hogy ki mit ad enni a gyerekének. Én sose szólok meg senkit ezért vagy azért. Magánügy. De amint látom senki se kap 100%-ot, nincs helyes válasz ebben a kérdésben. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!