Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli gyermeketek...

1 év körüli gyermeketek mennyit van társaságban? Hová viszitek?

Figyelt kérdés

1 éves lesz a kisfiam, de az egyik nőrokonom meg van róla győződve, hogy túl sokat van velem/vagyunk itthon.

Heti 1x vigyáznak rá anyósomék, plusz 1x eljönnek. Édesanyám heti 1x eljön, 1x mi megyünk. Tesóm heti 1-2x jön. Barátnőm 2 hetente kb., egyik dédihez 2 hetente megyünk, ott találkozunk nagybátyám kisfiával, másik dédihez minden héten. Plusz a párom barátai pár hetente, unokatesók, párom tesói havonta jönnek haza.

Ezen kívül megyünk boltoka, piacra, néha játszótérre( most költözünk játszótér mellé, akkor biztosan sokat kint leszünk).Mostoha tesómmal 1-2 havonta találkozunk neki van kislánya, + nagybátyám fia 2 hetente, édesanyám párjának a 4 gyerekével havonta, az unkokatesókkal is havonta találkozik. Ennyit van gyerekekkel.

Ti hogy csináljátok?

2016. ápr. 22. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:

hát az enyém feleennyit se..

van egy kis barátja ahhoz viszem minden héten, vagy ők jönnek, szóval az heti egy.

a férjem családja vidéki, havonta egyszer megyünk hozzájuk. az én anyám két hetente jön meglátogatni, az én rokonaim havonta egyszer látják.

a barátainknál még nincs gyerek..ha jönnek is kb. 2 havonta, gyerek nélkül jönnek.

szóval nálam ennyiben ki is merült, de most már 1,5 éves heti 2-3 alkalommal megyünk a játszótérre. Igazán inkább ott is szemlélődik, mint sem hogy játsszon a többiekkel, de ilyen forma baba-gyerek még nem is nagyon van a játszótéren, inkább idősebbek. meg aztán én is elég magamnak való típus vagyok, bár ezt igyekszem nem ránevelni.

2016. ápr. 22. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Hetente 1x Ringatóra járunk

Hetente 1x baba mama tornára

És kb kéthetente babaklubba, játszótérre szinte minden nap.

A rokonokkal, nagyikkal változó hetente kéthetente találkozik, de ott nem nagyon van gyerek.

2016. ápr. 22. 15:10
 3/3 Betu ***** válasza:
Mi a kisfiammal mindennap sétàlunk ebéd utàn, persze ha az idő engedi. Ilyenkor a baràtnőmmel megyünk akinek egy kislànya van. Ha rosszabb az idő akkor bent jàtszanak együtt a gyerekek. Ettől a héttől kezdve pedig jàrunk mondjuk úgy hogy ringatóra, de itt göcögőnek hívjàk ott talàlkozik bőven gyerekkel. Ez a program kéthetente van. Valamint a boltba a faluba mindig osszefutunk valakivel.
2016. ápr. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!