1 év körüli gyermeketek mennyit van társaságban? Hová viszitek?
1 éves lesz a kisfiam, de az egyik nőrokonom meg van róla győződve, hogy túl sokat van velem/vagyunk itthon.
Heti 1x vigyáznak rá anyósomék, plusz 1x eljönnek. Édesanyám heti 1x eljön, 1x mi megyünk. Tesóm heti 1-2x jön. Barátnőm 2 hetente kb., egyik dédihez 2 hetente megyünk, ott találkozunk nagybátyám kisfiával, másik dédihez minden héten. Plusz a párom barátai pár hetente, unokatesók, párom tesói havonta jönnek haza.
Ezen kívül megyünk boltoka, piacra, néha játszótérre( most költözünk játszótér mellé, akkor biztosan sokat kint leszünk).Mostoha tesómmal 1-2 havonta találkozunk neki van kislánya, + nagybátyám fia 2 hetente, édesanyám párjának a 4 gyerekével havonta, az unkokatesókkal is havonta találkozik. Ennyit van gyerekekkel.
Ti hogy csináljátok?
hát az enyém feleennyit se..
van egy kis barátja ahhoz viszem minden héten, vagy ők jönnek, szóval az heti egy.
a férjem családja vidéki, havonta egyszer megyünk hozzájuk. az én anyám két hetente jön meglátogatni, az én rokonaim havonta egyszer látják.
a barátainknál még nincs gyerek..ha jönnek is kb. 2 havonta, gyerek nélkül jönnek.
szóval nálam ennyiben ki is merült, de most már 1,5 éves heti 2-3 alkalommal megyünk a játszótérre. Igazán inkább ott is szemlélődik, mint sem hogy játsszon a többiekkel, de ilyen forma baba-gyerek még nem is nagyon van a játszótéren, inkább idősebbek. meg aztán én is elég magamnak való típus vagyok, bár ezt igyekszem nem ránevelni.
Hetente 1x Ringatóra járunk
Hetente 1x baba mama tornára
És kb kéthetente babaklubba, játszótérre szinte minden nap.
A rokonokkal, nagyikkal változó hetente kéthetente találkozik, de ott nem nagyon van gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!