Megmérnéd 1 éves babád talpacskáját?
Sok cipőt úgy hirdetnek, hogy (pl.:) 12-18 hónapos korig.
De mekkora egy ilyen korú baba talpacskája?
Az én babám 9 hónapos és a nagylábujja hegyétől a talpáig 12 cm hosszú.
Nem lesznek egységesek a talp-méretek, ezért is hirdetik úgy hogy 12-18 hónapos korig. Az első cipőjét mi úgy vettük, hogy elvittük őt a cipőboltba, és az eladó rápróbálta, és elmondta, milyet vegyünk méretben, és mikre kell figyelnünk. A miénknek pld. magas a rüsztje.. és nem jó rá minden tavaszi cipő, amin pld. tépőzáras csat van.
Vigyétek el a boltba, az a legbiztosabb.
Hűűű az elég nagy (20-as). Fiú?
Úgy mérted hogy körberajzoltad vagy csak simán mérted? Ha cipőt akarsz venni akkor a körberajzolósdi érvényes. A cipő belső talphossza van a legtöbb cipőben beleirva.
Pont ma néztem én is igy a lányom talpát mert a netről akarok neki rendelni papucsot.
Ő 21 hónapos és 14 cm a talpa azaz 22-es a mérete.
Na éppen ez az : rendelnénk, nem pedig boltban vennénk.
Tudom, hogy nem kapnék válaszként "egyenméreteket", de gondolom nem olyan nagy a szórás.
Csak viszonyítani szeretnék, bár jókor írom ki a kérdést, este 11 után már senki nem fog méricskélni... :S :D
Másik válaszra reagálva: igen, kisfiú, ráadásul nagyon széles is, macitappancsa van :)
Köszi a 2 tippet (körberajzolós és deichmannos). Holnap körberajzolok :DDD
Tulajdonképpen így is - úgy is megrendeljük, csak kíváncsi vagyok a lábacska méretekre.
Köszi, hogy válaszoltatok :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!