Hallottatok már olyanról, aki lenyalja a gyereke cumiját, ha az leesik a földre vagy hasonló?
A védőnőnk mesélte, hogy emberek ezt csinálják. Szerinte azt hiszik, hogy a nyál steril és nem más mindenkinek a szájflórája.
Ti ismertek olyat, aki ilyesmit tesz? Én nem igazán hiszem el neki, hogy valaki ezt tényleg csinálja és nemcsak urban legend az egész.
Sajnos én láttam is egy rokonnál...
De egyszer anyósom is felvette a babám cumiját és azt kérdezte tőlem hogy nem nyalom le? Csak lestem.. mondom neki mosni szoktam.
3. Gyerkoc 4 hetes.
En siman lenyalom....es nem azert mert azt hiszem,hogy steril a nyalam :D :D
Szerintem ebben nincs semmi....
Ez megint egy ujfajta divatorulet...mindenhova cipelj magaddal sterilizalo folyadekot,hogy ha esetleg valahol leesik a cumi vissza tudd adni....
Jezusom...nem idegenekkel nyalatom le....az anyja vagyok...
A cickot is sterilizaljatok minden szopi elott???
Ismerek ilyen igénytelen nőket én is... Cigizik, közben lenyalja a cumit, undorító.
Az ételt meg összerágják páran a gyereknek. Ez megint gusztustalan.
Aki nem tudná, a szájban van a legtöbb baktérium... és sarkítani sem kell, nem sterilizálás, hanem egyszerű lemosás. Minek kellene vinni sterilizáló folyadékot is útra? Ahol nem tudom lemosni a cumit ott lehet használni cumiláncot és nem fog leesni..
2-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!