Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba hány hónapos koraig...

A baba hány hónapos koraig alszik a gyerekágyban?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 20. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
1 éves volt, amikor kiköltözött belőle. Nagyon rossz alvó, jobb neki mellettem :D
2016. ápr. 20. 08:30
 2/10 A kérdező kommentje:
És akkor egy szobában,illetve egy ágyban volt veletek? A gyerekszoba nem jött be?
2016. ápr. 20. 08:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
3 éves lesz, még mindig a rácsosban alszik, csak egy éve kivettünk belőle 2 rácsot, hogy ki tudjon jönni. Saját szobája van.
2016. ápr. 20. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
21 hónapos, az első naptól külön szobában és még mindig a rácsos kiságyban alszik.
2016. ápr. 20. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

megmondom őszintén, voltak elveim: külön szoba, külön ágy, éjszakai alvás... aztán lett gyerekem :o

soha nem aludt a mi ágyunkban, soha nem aludt a mi szobánkban. saját szobájában saját ágyán alszik, csak én is vele. vagyis nem ő vándorol éjjel, hanem én.

kezdetben kitartóan csak azér tmentem, hogy visszaaltassam... aztán győzött a fáradtság, és egyre többször hozta a zember utánam a takarót... aztán egy idő után már magam vittem a takarót, ha hallottam, hogy ébred a gyerek... most már párnát is viszek :D pedig már nagyfiú.

2016. ápr. 20. 08:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
2016. ápr. 20. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Kb. 1 hétig :D

Aztán betettünk egy nagy matracot, mikor már átfordult, körberaktuk ezzel-azzal, hogy ne guruljon le. Sokkal egyszerűbb volt, mint kivenni-betenni, leereszteni az ágy alját, stb.

Ha letesszük, alszik, utána már nem jött ki, és ha felébredt is, egy darabig csendben ücsörgött és játszott - ez máig így van, pedig már 2,5 éves.

2016. ápr. 20. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A rácsokat kb. 1 éves koruk körül szedtük le, azóta a babaágyból átalakított gyerekágyon alszanak. Most akarok emeletes ágyat venni nekik. 6,5 és 3,5 évesek.
2016. ápr. 20. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
3 éves koráig. Utána a szülinapi ajándék a nagylányos ágy volt. Nem jött ki belőle. 2 évesen lett saját szobája amúgy, addig a mi hálónkban volt a kiságy. Én nem vettem ki a két rácsot, pont, hogy ne tudjon kijönni. Azért lett neki még a nagyágy, mert az unokatesók megmutatták, hogy hogyan kell kimászni a kiságyból, szóval onnantól már ha ki tud mászni, akkor inkább legyen rendes ágya. Mi felnőtt méretűt vettünk, így jó sokáig jó lesz.
2016. ápr. 20. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:
2 évesen kapott leesésgátlós ágyat.
2016. ápr. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!