A baba hány hónapos koraig alszik a gyerekágyban?
megmondom őszintén, voltak elveim: külön szoba, külön ágy, éjszakai alvás... aztán lett gyerekem :o
soha nem aludt a mi ágyunkban, soha nem aludt a mi szobánkban. saját szobájában saját ágyán alszik, csak én is vele. vagyis nem ő vándorol éjjel, hanem én.
kezdetben kitartóan csak azér tmentem, hogy visszaaltassam... aztán győzött a fáradtság, és egyre többször hozta a zember utánam a takarót... aztán egy idő után már magam vittem a takarót, ha hallottam, hogy ébred a gyerek... most már párnát is viszek :D pedig már nagyfiú.
Kb. 1 hétig :D
Aztán betettünk egy nagy matracot, mikor már átfordult, körberaktuk ezzel-azzal, hogy ne guruljon le. Sokkal egyszerűbb volt, mint kivenni-betenni, leereszteni az ágy alját, stb.
Ha letesszük, alszik, utána már nem jött ki, és ha felébredt is, egy darabig csendben ücsörgött és játszott - ez máig így van, pedig már 2,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!