Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alma foghatja a babát?

Az alma foghatja a babát?

Figyelt kérdés
1 hete kezdtem a hozzátáplálást, múlt héten csak az alma levét adtam, tegnap adtam volna először pürésen. Általában egy-egy nap kivételével minden nap szokott kakilni a kislányom. Tegnapelőtt nem kakilt, én ekkor arra számítottam, hogy másnap majd jó nagy adag lesz a pelusban. Ennek ellenére tegnap csak kis adagot kakilt és azóta egyfolytában nyom és nyűgös, illetve sír. Lehet, hogy az alma miatt van? De hát ha almát nem ehet, akkor mit? Banán még jobban fogja tudtommal. Esetleg barackot? Mit tegyek? 4 hós volt múlt héten, ezen kívül tápszert eszik.
2008. szept. 23. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen és a banánnak a belső magos része is.Ezért én az almás-banános kaják utáni nap őszibarackot szoktam neki adni,így az helyrehozza a dolgokat a hasában.
2008. szept. 23. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megfogja a hasát legalábbis az én babámnál ezt vettem észre.Banánt se adj mert az sem jó.Én barackot meg szilvát adok neki ezektől legalább rendesen tud kakilni és nem bogyózik tőle.
2008. szept. 23. 12:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Barackot tettem el, de nem sokat, mivel nem túl nagy a fagyasztóm. Amiket meg most lehet kapni, azok már nagyon rosszak, pürések, semmi levük nincs. Akkor lehet, hogy veszek bébiételből barackosat, nem tudom van-e magában? Vagy ha barackkal keverve adom mondjuk az almát, úgy jó?
2008. szept. 23. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, próbáld úgy!
2008. szept. 23. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:

A babámnak ma banán alma pürét csináltam ,létezik hogy azért üvölcsön??

Fájhat a pocija ettől????

Azt tudom hogy a banán fog de az almáról azt halottam hogy fog is meg hajt is!!Most akkor mi van?

Köszönöm a választ és bocsi hogy igy kérdezek

2009. febr. 2. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
szia. igen, lehet, hogy fogja, minket anno fogott. egy idő után megszokja a pocija és rendben lesz. próbálj barackot, szilvát adni neki.
2009. febr. 3. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!