6 napja nem kakil, mit tegyek? Kezdek megijedni!
Figyelt kérdés
7 hónapos és naponta kétszer eszik főzeléket, gyümölcsöt, meg még 2-3x szopizik. Az utóbbi napokban alig pukizott. Tegnap elkezdtem neki hashajtót adni, ma kap kamilla teát is. Próbál kakilni, de csak összepiszkolja a pelust, de nem kakil igazán. Látszik, hogy az a problémája, hogy kemény a széklete és nem bírja kinyomni. Egyébként jókedvű, csak néha sír fel fájdalmasan, gondolom, olyankor belecsikar a hasába.2010. ápr. 6. 19:22
1/10 anonim válasza:
glicerines kúpot próbáltad? max fél óra és garantált az eredmény
2/10 anonim válasza:
Beszéltél az orvosotokkal? Ha 5 napig nem kakil az gáz, nekünk a gyerekorvosunk mondta. Glicerines kúp SOS!!!! Ha az sem segít irány az orvos, vagy legalább hívd fel.
3/10 anonim válasza:
Ó szegényke! Már adtál neki glicerines kúpot!? Hat napja az már sok, meg kemény már, kell kúp csuszóssá sikamlóssá tegye, az éjszakának neki ne menjetek így! A szájon át dolgokra már késő! Valószinű hajlamos a székrekedésre adjál neki majd minden reggel éhgyomorra gyümölcs levet, egy kis kávés kanállal, és nem lesz többé ilyen!
4/10 anonim válasza:
Glicerines kup.Nekünk perceken belül hatott.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A patikus nem adott kúpot! Most elküldtem a páromat kúpért. Szerintem az jó lesz. És remélem, nem egy "okos" patikust fog ki, mint a múltkor az apukám.
2010. ápr. 6. 20:04
6/10 anonim válasza:
Laevolac szirup is nagyon jó! Nekem azt mondta a védőnő,hogy akár minden nap kaphat 2 ml-t a 3 hetes kislányom.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt adtam neki tegnap óta. Megkapta a kúpot, de rá 10 percre elaludt. :( Akkor az éjszaka várhatok valami eredményt? Vagy reggelre? Nem örülök neki, hogy a beadás után ilyen hamar elaludt.
2010. ápr. 6. 21:24
8/10 A kérdező kommentje:
Különben lehet, hogy emiatt alszik nyugtalanul? Most szoktatjuk le az éjjeli cicizésről, volt, amikor átaludta az éjszakát (1x), de tegnap újra felsírt éjjel és elég sokszor.
2010. ápr. 6. 21:27
9/10 anonim válasza:
Szentkirályi rostos gyümölcslé, nekünk az hozott eredményt, meg kecskeméti szilva desszert, a kamillával vigyázz, tönreteszi a bélbolyhokat.A csipkebogyó is kicsit hashajtó.Tornáztasd lábát a gyümilé után, nekünk így sikerült lassan kitolni a kaki elejét, jajj de szenvedett,ő is 6 nap után volt, s szépen lassan kikakilta magát..
10/10 anonim válasza:
Előző vok:nekünk a hozzátáplálás megkezdésekor volt ilyen bajunk,6 hónaposan, s azóta minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!