Lehetséges hogy kemény 25 ezer forint a gyedem?
Figyelt kérdés
Hát ez már dúrva. Az ember halálra robotolja magát a minimál bérért és utána ennyiből neveljen gyereket...
Ennyi utaltak ma nekem. Ez volt az első. Szerintetek? Vagy csak tört hót kaptam? Én már nem értem....
2010. ápr. 6. 16:42
1/11 anonim válasza:
Szia!
Mennyi volt a bruttód és mikor született a babád?
Meg volt a 365 nap bejelentett munkaviszonyod?
2/11 A kérdező kommentje:
Szia! Persze megvolt minden. Minimálbért kaptam. Egy két hónapban még többet is.
2010. ápr. 6. 16:54
3/11 anonim válasza:
Mikortól igényelted a gyedet? Szerintem tört hónapra kaptál csak, de ezt neked kellene tudnod.
4/11 anonim válasza:
Mikor járt le a TGYÁS-od?Nem lehet,hogy hónap közepe táján és onnantól kaptad a gyed-et nem teljes hónapra.Ha tényleg ennyi lenne,akkor inkább már kérj gyes-t az asszem 28500ft.
5/11 anonim válasza:
Én a máktol kapok gyest 27000 ft-ot.
6/11 anonim válasza:
Szia!
Számold ki a "gyed kalkulátor"on !
7/11 anonim válasza:
Szia.Bár én gyest kapok,de az elsőt tört hónapra kaptam,csak pár ezret,mert 26-án született a lányom,így 5 napra,a következő már teljes volt.
8/11 anonim válasza:
az én bruttóm,140000 volt és 44 ezret kaptam...én is örültem
9/11 anonim válasza:
Aki két-három-ill. négyszázezret keres, az is "örül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!