A Tescoban az 5-ös méretű akciós Huggies csomagban hány pelenka van? Úgy is 40 forint alatt jön ki darabja?
Eddig négyest használtunk, de már kezd kicsi lenni :(
Azt tudom, hogy minél nagyobb pelenkáról van szó, annál drágábbra jön ki és annál kevesebb van a csomagban :(
Bocsi,h belekérdezek,de mennyibe kerül a tescoba?
Ha jó áron van,én is vennék ott,de hány darab van a 4esbe?Tudnál nekem ebben segiteni?
Elöre is köszi,és mégegyszer bocsi a belekérdezésbe!
Szia első válaszoló, köszönöm szépen :)
Szia 2. válaszoló ! A 4-esben 104 db van és 3990 ft.
Az ötös pelus akkor 43,5 ft-ra jön ki, a 4-es pedig 38,5-re :) Most már csak azt nem tudom, hogy meddig tart az akció, de ezzel már nem fárasztom itt a "népet" :))
2. válaszoló vagyok!
Köszönöm szépen kedves kérdezö,h segitettél nekem,én is a fizu meg a gyedre várok,én is veszek akkor majd neki!
Köszi mégegyszer!
Szép napot nektek!
Szinten fizura varok, en is beraktarozok belole. Amugy is szeretem a Huggiest, a nagyobbik gyerekhez sokaig csak ezt hasznaltam, mert kulfoldon eltunk es ott nagyon olcso volt.
Magyarorszagon raszoktunk a Pampersre, ami szinten jo nekunk, de ebben az akcioban a Huggies meg olcsobb is lesz.
Ami igen jo, mert abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy van ket pelenkas fiam, tehat igencsak sok fogy nalunk. :-)
Es igen, valoban egesz honapban tart az akcio, remelem, hogy keszlethiany sem lesz.
Nálunk csak a 4es pelusig akciós a Huggies...
Az 5ös méret már nem volt akciós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!