Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Tescoban az 5-ös méretű...

A Tescoban az 5-ös méretű akciós Huggies csomagban hány pelenka van? Úgy is 40 forint alatt jön ki darabja?

Figyelt kérdés

Eddig négyest használtunk, de már kezd kicsi lenni :(

Azt tudom, hogy minél nagyobb pelenkáról van szó, annál drágábbra jön ki és annál kevesebb van a csomagban :(

2010. jún. 30. 16:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Pont alattam van egy hasonló kérdés, most látom :DD
2010. jún. 30. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
92db van.
2010. júl. 4. 10:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,h belekérdezek,de mennyibe kerül a tescoba?

Ha jó áron van,én is vennék ott,de hány darab van a 4esbe?Tudnál nekem ebben segiteni?

Elöre is köszi,és mégegyszer bocsi a belekérdezésbe!

2010. júl. 4. 10:18
 4/11 A kérdező kommentje:

Szia első válaszoló, köszönöm szépen :)

Szia 2. válaszoló ! A 4-esben 104 db van és 3990 ft.

Az ötös pelus akkor 43,5 ft-ra jön ki, a 4-es pedig 38,5-re :) Most már csak azt nem tudom, hogy meddig tart az akció, de ezzel már nem fárasztom itt a "népet" :))

2010. júl. 4. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ez havi akció, egész júlisban tart! Én így olvastam a katalógusukban!
2010. júl. 4. 10:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszi :) Csak 10-én lesz fizetés+gyed, akkor majd tudok venni :)))
2010. júl. 4. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok!

Köszönöm szépen kedves kérdezö,h segitettél nekem,én is a fizu meg a gyedre várok,én is veszek akkor majd neki!

Köszi mégegyszer!

Szép napot nektek!

2010. júl. 4. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egészen pontosan úgy van kiírva (tegnap néztem) hogy július 31-ig, vagy a készlet erejéig. Remélem, a készlet elég nagy, én is a fizura várok, akkor venni akarok jó sokat.
2010. júl. 4. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Szinten fizura varok, en is beraktarozok belole. Amugy is szeretem a Huggiest, a nagyobbik gyerekhez sokaig csak ezt hasznaltam, mert kulfoldon eltunk es ott nagyon olcso volt.

Magyarorszagon raszoktunk a Pampersre, ami szinten jo nekunk, de ebben az akcioban a Huggies meg olcsobb is lesz.

Ami igen jo, mert abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy van ket pelenkas fiam, tehat igencsak sok fogy nalunk. :-)

Es igen, valoban egesz honapban tart az akcio, remelem, hogy keszlethiany sem lesz.

2010. júl. 4. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk csak a 4es pelusig akciós a Huggies...

Az 5ös méret már nem volt akciós...

2010. júl. 4. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!