Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok ezentúl sima háztartás...

Adhatok ezentúl sima háztartási kekszet a babámnak?

Figyelt kérdés

Szombaton lesz 8 hós. Eddig Hipp babakekszet daráltam a gyümijébe, de nagyon drága és lassan már nem engedhetem meg, hogy megvegyem.

(Egyébként a Hipp-re is rá van írva , hogy glutén tartalmú.)

2010. ápr. 6. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt adtam neki, és nem lett tőle baja.
2010. ápr. 6. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem adnék 8 hónapos gyerekemnek háztartási kekszet, mert mindegyikben van ammónium-hidrogén-karbonát, és kálium-szulfit. Ezek mindegyike mérgező. Lehet, hogy felnőtt ember meg sem érzi, de egy nagyon pici babának semmi szüksége mérgekre. Én zabkorpát raknék az ételébe inkább, ha azt ehet.

Sokan semmibe nézik az étel-adalékok káros hatásait, de meg is lehet nézni, mennyi beteg, allergiás kisgyerek van manapság.

2010. ápr. 6. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak sima háztartási kekszet adtam neki(védőnő tanácsára),és semmi baja nem lett tőle.

Az hogy mérgező anyag van benne nekem kicsit túlzás!

ÜDV M:)

2010. ápr. 6. 16:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor kipróbálom:)

2010. ápr. 6. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel az említett "mérgek" hő hatására lebomlanak, így a kész termékben nincsenek, nyugodtan add a gyermekednek.
2010. ápr. 6. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze,adhatsz neki nyugodtan háztartási kekszet.Az én lányom 8 és fél hós a védőnő is mondta,hogy kaphat,csak annyit mondott,hogy ne minden nap.De babapiskótát is adhatsz neki,én Auchanba vettem neki (nem a drága Mannert vagy mi is annak a neve),hanem zacskósat rá van írva,hogí 6 hónapos kortól lehet adni.Jóval olcsóbb,mint a babakeksz.
2010. ápr. 6. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kisfiam is 6 hós kora óta csak a házt. kekeszet és a babapiskótt eszik, sose vettem a hippeset.
2010. ápr. 6. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!