Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell minden összekotyvas...

Miért kell minden összekotyvasztott, bizarul hangzó babaételhez hozzátenni, hogy -nagyon finom-?

Figyelt kérdés
Söt,a legegyszerübb,krumpli-répa-csirke is itt mindenkinek nagyon finom?! Szerintem meg távol állnak ezek a natúr,egyszerü zöldségek a -nagyon finom!- kategóriától!
2010. ápr. 6. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A második vagyok.hát tényleg elég flugos a kérdésed,de szerintem azért nem finom neked,nekünk ez a kaja,mert mi felnőttek mindent sózunk,fűszerezünk,így nem ismerjük már a krumpli natúr ízét,vagy a répáét,vagy más zöldségét.Ha időnkét eszegetnél csak simán párolt zöldségeket lehet visszaszoknál rá és nem lenne rossz.mert nekik még nem sózunk csak tényleg picit,de így ízetlennek tűnik.de nekik még nincs ízlelő bimbójuk kifejlődve annyira igy nekik ez a természetes.az anyatej sem a legkellemesebb ital,étel mégis imádják.
2010. ápr. 6. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Jajj Istenem! Azért teszik hozzá hogy finom, mert a babájuk szereti és habzsolja. Nem felnőtteknek való kaja, nem nekünk finom! Babamércével finom.

És hátha a te gyerekednek is fini lesz és ezzel adtak egy jó kajatippet.

De ezek után ne olvasd el az ilyen hozzászólásokat, ha ennyire zavar!!!

2010. ápr. 6. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kisbaba teljesen másképp érzékeli az ízeket, és minden egyszerű ízt is intenzívebben érez, mert még nincs hozzászokva az agyonfűszerezett dolgokhoz.

Mellesleg anno diétáznom kellett, nem ehettem sót egyáltalán, és szinte semmilyen fűszert. Először szörnyű volt, aztán nagyon megszoktam, újra éreztem minden ételnek a természetes és finom! ízét, és erősen fűszeresnek éreztem az enyhén ízesített dolgokat is. Szóval csak szokás kérdése az egész, azóta sem fűszerezek és sózok erősen semmit (azért ízesítek, csak nem erősen), és nekem tényleg finom, amit a gyereknek adok, mert ezt szoktam meg, kényszerből, de nem zavar egyáltalán, van, hogy magamnak inkább külön főzök, mert megértem, ha a környezetemben lévők viszont nem szeretik, ha az ételeknek csak a natur íze van fűszer nélkül, így másoknak viszont ízesítek rendesen:)

2010. ápr. 7. 00:43
 14/14 anonim ***** válasza:
A babának finom, ez a lényeg. Nekünk már más az ízlésünk, a sok fűszer meg ilyesmi "eltorzította" az ízérzékelésünket. Ez van. És ha úgy tálalod a babának, h "pffffúúúj, meg nem enném", ő se fogja... (Amúgy a hús nem lesz büdös attól, h nincs a főzővíézben só...)
2010. ápr. 7. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!