Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kevés a pisi? Nekünk...

Miért kevés a pisi? Nekünk soha nincs tele pelus!

Figyelt kérdés

5 hós a fiam és szerintem keveset pisil,van,hogy éjjel is csak 1* és napközben sem csordul ki a pelusból csak pár pisi van benne. Teából kb. 2db 130-as cumisüvegnyit szív ki (nem mindig annyit,van,hogy kevesebbet) továbbá tápszer+ sinlac keverékéből kb. 4*5* eszik olyan 100-110ml-t!!

Vesemedence tágulata van de az fájna ha probléma lenne vele?? Beteg volt egy hete és dokinő akkor nézte a vizeletét amivel minden rendben volt. (Tenyésztést most várom)

Volt így valaki,hogy ilyen keveset pisilt a baba?

2016. ápr. 8. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Hú, hát a vesemedence tágulat az indokolhatja a kevés pisit. Viszont nem kell,hogy fájjon. Az én Nagyobbamnak is volt, nálam mindig kérdezték,hogy van-e elég pisi, és nem feltétlenül fáj. Nekünk uh-ra kellett járni 3 havonta, ill. vizeletet kellett adni.

De egyébként az én most 6 hónaposom is kevesebbet pisil, mint a Nagy anno. Pedig nincs tágulata és kb. annyit eszik, mint a tiéd.

2016. ápr. 8. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
sinlacot teszel minden tápszerbe? :O minek hizlalod??? ezért nincs elég pisi, mert a sinlac felszívja, egyébként se szabadna így tápszerbe tenni, ha nem elég a tápszer, akkor adj neki gyümölcsöt sinlaccal sűrítve, de a folyadékot ne szívd fel vele
2016. ápr. 8. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Mert sehogyan máshogy nem hajlandó meginni a tápszert!!! Tej és laktóz érzékeny nem válogathatok nagyon a tápszerek között!!

De most kimolyan??!! A sinlac annyira elvonja a vizet tőle?

2016. ápr. 8. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:

nem elvonja hanem felszívja. valahogy máshogy ízesítsd, sinlacot ne tegyél mindegyikbe, főleg, hogy csak 2x iszik mellette.

enyém is allergiás volt, csak sinlacot ihatott tápszernek, a specko tejalapú agyon módosított tápszereket sem kaphatott, de nagyon nagyon hígra kellett csinálnom a tápit (2 ek sinlac a 2,5 decihez amiben ugye nem volt eleve tápszer) és emellé minden két etetés között itatnom kellett.

szóval azt gondolom, hogy lehet ez az ok.

gyümölcsöt nem próbáltál még a tápiba? kis barack mondjuk?

2016. ápr. 8. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Alma pürét szoktam még beletenni! De most kicsit megrémültem,hogy nagyon rosszat csináltam.
2016. ápr. 8. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:

ajj, kicsit erősre sikerült az első kommentem, bocsánat, nem akartalak megrémiszteni.

de tény, a sinlac ugyan eltelíti, de nem épp tápanyaggal teli, tulajdonképpen felhizlalod vele a babát, mert borzasztóan nehéz, sűrű kaja, jól megpuffad a gyomrában.

azzal nincs baj ha mondjuk lefekvés előtt teszel a tápszerébe, mert tényleg jól eltelíti, de minden étkezésre ne add azt :)

inkább almát tegyél a tápiba, ha úgy megissza.

2016. ápr. 8. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 9. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!