Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon miért sír mindig hazafel...

Vajon miért sír mindig hazafelé kisfiam a kocsiban?

Figyelt kérdés

7,5 hós a kisfiam, ha autóval megyünk valahová, odafelé még elvan, ha épp álmos, elalszik, egyébként békésen nézeget. hazafelé viszont rendszerint torka szakadtából üvölt, folynak a könnyei, semmivel nem lehet vigasztalni.

miért lehet ez? érzékeny az új ingerekre? vagy épp az bántja, hogy nem nézelődhet tovább ott, ahol épp jártunk? vagy mi lehet a baj? autósülésben ül már, menetiránynak háttal (állítólag -ugyebár- így biztonságosabb). lehet, hogy ez zavarja? ti babátok hogy utazik az autóban?

2016. ápr. 8. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy addigra elfárad, megunja a banánt. Amikor hazaértek, megnyugszik?
2016. ápr. 8. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
3,5hós fiam dettó. Elfárad, nem akar úgy ülni, mozogna, menne, pihenne, aludna a megszokott módján. Pl a fiam hason alszik csak. Ha megyünk valahová, odafelé még bealszik, de vissza már kínszenvedés
2016. ápr. 8. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
8 hós a lányom ugyan ez a helyzet.... Szerintem unják már az ücsörgést, de az is lehet hogy honvágyuk van már... A megszokott környezetet akarják, mert mi mihelyt hazaérünk leteszem a járókába abba is hagyja...
2016. ápr. 8. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! ezek szerint nem egyedi eset.

nem hiszem, hogy fáradt olyankor, mert pl. tegnap aludt odafelé (amikor itthon nem is szokott már) kb. háromnegyed órát, ott voltunk max egy órát, és jöttünk is haza.

mellesleg, csak úgy tudtunk vele ott sétálni picit, mielőtt haza indultunk volna, ha én vittem; se a babakocsiban, se apánál nem volt jó, ami elég fura. ennyire bizonytalanul érezné magát idegen környezetben?

2016. ápr. 9. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Lehetséges! Az én picim pl: nem tud csak a kisàgyban v a babakocsiban elaludni. Anyóséknàl hiàba fekszek mellé a nagyàgyba csak dobàlja magàt ( ezért van utazóagyunk) Sőt a nagybevàsàrkàs is ordítàssal végződik pedig az elején élvezi a sok làtnivalót....
2016. ápr. 9. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a babakocsival vagyunk ilyen nehez helyzetben. Csak akkor tudok kimenni vele sétálni alvás előtt másképp végig sírja,hisztizi a sétát.
2016. ápr. 10. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!