Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hos kislanyunkat nyirjuk...

8 hos kislanyunkat nyirjuk meg, hogy legyen egyenletes a haja?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
7 hós kislányunknak kb. egy hónapja letolta a fodrász géppel azóta sokat nőtt és dúsabb és egyenletes a haja.
2010. ápr. 5. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan!A mi babánk 11 hós (kisfiú!!!) és már 2x járt fodrásznál, most visszük 3x akkora és olyan gyorsan nő a haja:)
2010. ápr. 5. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is kb. akkor nyírtam meg először a lányom haját, mert lent volt egy sor 10 centis haja ami nagyon ritka volt és még göndörödött is, úgy nézett ki mint egy kopaszodó bárány :S. A kádban fürdött apával, ő fogta, én meg levágtam neki. Rá egy hónapra a feje tetején nőtt meg a haja egy csíkban, őgy nézett ki mint egy punk, akkor ott vágtam le. Most 1 évesen már egyenletesen nő a haja, de megint megnyírtam, mert úgy vettem észre hogy a hajvágástól dúsabb a haja, és jobban is nő.

Igen érdekes, mert lent egy sorban göndörödik a haja, a többi pedig egyenes.

2010. ápr. 5. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 9 hónaposan nyírtam meg, pont ezért. Azóta se nyírtam meg, 4 éves, derékig érő hajjal.

Szerintem nyírd meg.

2010. ápr. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!