Ti adtok a 1,5 éves gyereketekre leggingset vagy inkább harisnyát?
Én se hordok leggingst. Szerintem egy teljesen felesleges ruhadarab, amit felnőtteknél még nem gyakran láttam ízlésesen alkalmazni..
A gyerekre meg miért adnék? Kell mellé zokni, amit nem bír elviselni magán és 5 percenként adhatnám vissza rá. A harisnya tökéletes megoldás.
Nem, ilyen időben nadrágot és zoknit adok rá. (A leggings nem nadrág.)
Ha mégis ruhát vagy szoknyát adok rá, akkor igen, egy vastagabb harisnyát adok a rá.
Ma így voltunk kint: harisnya, nadrág, hosszú body és egy vastagabb pulóver, sapka, kendő Vittünk egy mellényt, de csak nem kellett, mert végig odasütött a nap a játszótéren és nagyon meleg volt. Hűvösben azért már fáznék.
Én is akkor adok rá szoknyát, ha már egyértelműen jó idő van, nem fúj a szél. Most még hol elmegy a nap, hol tűz ezerrel, fúj a szél.
Leggings szintén csak már jó időben van rajta. Ha nem gond mondjuk, hogy felcsúszik a lábán és elővillan a csupasz lábszára.
Szoknyához és kisruhához harisnyát adok rá.
Szoktam leggingset is, de azt csak sima fölsőhöz. Nem áll el a lábától amúgy. 19 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!