ELVILEG eljön egy olyan idő is hogy kb 5 óránként eszik a baba? (Mint hogy az elején 3, majd 4 óránként? )
dehogy jön el, még felnőtteknek is a 3 óránkénti étkezés a normális, igazából a 4 órás se az.
be fog sűrűsödni az hozzátplálás elkezdésekor és mondjuk 1 évesen így fog kinézni:
felkelés- szopi, 8-reggeli, 10-10órai, f12-ebéd, 3-uzsonna, 6-vacsora, 8-szopi
nem hogy 5, még 4 óra se lesz :D
4es hogyhogy nincs oviban 10órai, ezt ki mondta? kötelező a 10órai, ami lehet gyümölcs vagy gyümölcslé (ez bölcsiben), de sok oviban úgy oldják meg, hogy nincs reggeli, úgyis esznek otthon a gyerekek, 10óraira meg velemi szendvicset adnak f10 felé.
mindenesetre olyan nincs, hogy lehagyják a 10órait oviban!
egy óvónő
nem, nincs tízórai. csak tudom, hogy nem eszik a gyerek, az étlapon sincs rajta, nincs kaja. 7-9 között folyamatos reggeliztetés van, vagyis aki éhes, leül és eszik. délben meg már ebéd.
és azért 9-12 között illik kibírnia a 3-6 évesnek is kaja nélkül (abból kiindulva, hogy -bár én igény szerint szoptattam- az újszülötteknek is a 3óránkénti etetést javasolják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!