Az lehetséges hogy a 8 honapos baba 3 orankent megehezik ejjel?
Az oke hogy normalis, nem kirivo eset hogy a baba felkel ejszaka, de az erdekelne hogy szerintefek tenyleg lehet- ehes ennyiszer.
Anyatejes, hozzataplalt baba. Este kap sinlacot is.
Szerintem megszokás.
Nem gondolom,hogy éhes lenne,főleg nem 3 óránként.
Kedves kettes hozzászóló!ne haragudj,de ez óriási tévedés,hogy a tápszeresek amúgy sem kelnek...Ikerlányaim 8 hónaposak,még a mai napig is minden hajnalban kelnek enni 220ml-t!(Nem kötözködésnek szánom,de ne általánosítsunk már!
A kérdezőnek:Én is megpróbálnám,hogy nappal többször adok neki enni,illetve este én egy kiadós pépet szoktam csinálni,9kor esznek,majd kelnek 3kor és utána reggel 8kor kelnek.
Óh, hát ez már jobban hangzik, amit te írsz, utolsó. De mi számít kiadós pépnek?
Meg én azért nem merem vacsorára megtömni őt, mert félek hogy aztán nem szopik eleget. (Mármint főleg a tejet féltem.)
hát csak nem vagok enne biztos hogy befolyásol bármit is a nappali evés. volt már hogy teletömtem és semmi változás nem volt éjszaka... de megpróálom újra.
(csak nem akarom hogy feleslegesen szokjon le az esti szoptatásról. ugye azt szokták utoljára elhagyni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!