Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hét hetes kislányom napközben...

Hét hetes kislányom napközben kisebb nagyobb megszakításokkal 1-2 órát alszik mit csináljak, hogy többet aludjon?

Figyelt kérdés
Északa általában egyszer kel fel enni és vissza is alszik de napközben evés után nem bírom elaltatni nézelődik egy darabid utánna pedig nagyon nyügös lesz nagy nehezen elalszik a kezemben de kb:20 max.30 percig tart az alvás. Mit tegyek?
2008. szept. 21. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy meg tudjátok-e engedni, de javaslom a pihenőszéket vagy hintát, ami újszülöttkortól használható olyat. Az én lányom 4 hós 3,5 hósan vettünk neki pihiszéket. Napközben alig aludt, ha elaludt, akkor is csak rajtunk, amikor letettük az ágyikóba, rögtön felébredt (ezt szerencsére csak nappal játssza el). Amióta megvan a pihiszék, le lehet tenni és jó sokat képes benne aludni, akár 3-3,5 órát is egyhuzamban. Írtam volna azt is, hogy nem tudsz vele mit csinálni, ennyi az alvásigénye, de ha nyűgi, akkor lehet, hogy aludna, csak valami miatt nem tud.
2008. szept. 22. 10:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Már vettünk pihenőszéket de sajna ne vált be, de azért köszi a választ!
2008. szept. 23. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!