Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 napos babám, csak ritkán...

5 napos babám, csak ritkán böfizik szopi után. Baj? Türelmesen simizem, sétálunk vagy negyed óráig, de eredmény nem jön.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem baj, ha nem fáj a pocija. Az én kisfiam sem mindig böfizett, de olyankor volt, van, hogy sírva kel fel és ahogy felveszem jön egy óriási böfi, de van, hogy tényleg semmi és akkor simán alszik.

Boldog BABÁZÁST!!!

2010. ápr. 4. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, ne aggódj. Nekünk most 2 hónaposan sikerül igazán. De próbálkozni kell természetesen. Még most is van, hogy nem sikerül, akkor ráhagyom, ha nem alszik el, van hogy felveszem kicsit később és akkor jön ki. De ha nyugodtan szopizott, lehet hogy nem is nyelt levegőt.
2010. ápr. 4. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Én babámat nem kellett büfiztetni, olyan szépen szopott. Kaja után mindig függőlegesben tartottam pár percig, aztán ment is a dolgára: játszani vagy aludni.
2010. ápr. 4. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is csak szopi után 15-20 perc múlva jön a büfi, esetleg tedd hasra, úgy könnyebben kijön, persze ne azonnal szopi után. Ha nem fáj a hasa, akkor nem baj.
2010. ápr. 4. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nem bufizik, (ha nem faj a hasa,) mert akkor ez csak azt jelenti, hogy jo a szopitechnikaja, es nem nyel levegot.
2010. ápr. 4. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Tedd hasra ,nálunk is úgy tudott büfizni
2010. ápr. 4. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!