Gond lehet abból később, hogy igazából a férjem az anyja a babánknak?
Vagyis, nem az anyja, de az elsődleges gondozója. A kórházi 2 napban 0-24 ő látta el a szobánkban (tápszer, pelenkázás, dajkálás). Aztán, mikor hazajöttünk, még 1,5 hétig nagyon fájt a sebem, így akkor is kb. a 3/4-ét ő csinálta ezeknek.
Azóta 3 hetes a kicsink, még nem vagyok 100%-os korántsem. Folyton van valami újabb meglepetés a testemben, ami fájhat (pl. aranyér miatt nem tudok ülni, hasogat a méhem). Mindig együtt kelünk hozzá, együtt látjuk el, csak valahogy a férjem felé hajlik a mérleg nyelve.
Igazából én vagyok a hagyományos családi értelemben vett apja a gyereknek.
Én úgy érzem, ez mindhármunknak kielégítő megoldás, de vajon ez okoz majd később valamiféle fejlődési problémát, hogyha nem én leszek az elsődleges gondozója? (A férjem itthonról dolgozik, én CSED-en vagyok.)
8. és 13. nem fair, amit írtatok, mert sem a többi válaszoló, sem én nem tudtuk a kérdésem alapján, hogy ez egy Ki a keményebb című verseny.
igazságtalan, mert akkor leírtam volna, hogy a császár előtti pénteken még dolgoztam, hátha én nyertem volna. de így már nem tudok nyerni...:/és mások sem tudnak már, csak ti.:D
Vannak emberek akik szinte minden témáról képesek végül is oda kilyukadni, hogy öööök bezzeg...nem is kell hozzá panaszkodnod csak elég, ha valamiről éppen beszélgettek.
Pl:
-És mi jót csináltál ma?
-Ma elsétáltam a boltba, vettem ezt azt főztem stb.
-Hááát, amikor én ilyen idős voltam, akkor nemhogy autó, de még bicikli sem volt, így minden nap 10 km-ert kellett sétálnom a boltig, meg vissza. Ezek a mai fiatalok meg úgy el vannak kényelmesedve!
Öööö...de igazából csak elsétáltam a boltba. Ennyi. Még élveztem is. Azért mert nem fogok a 2 kilométerre lévő helyett egy 10 kilométerre lévőbe menni, mert mások mennyire kemények voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!