Rossz anya lennék?
Hát...nálam eléggé kimeríted a sz,aranya fogalmát!
A szívbetegséget, akármilyen kis dolog miatt is van,komolyan kell venni! Ez nem játék!
Sajnálom,de el nem tudom képzelni,hogy le tudjak nyugodtan feküdni,miközben már többször átaludtam a gyógyszeradási időpontot!
Igen,az vagy.
Ha olyan baromi fáradt vagy, akkor hogyhogy mégis van erőd hajnali háromkor kérdést kiírni?
Én is atz hittem a sozkásos, rossz anya vagyok, ha Pampersz helyett Dm-es pelust veszek?-tipusú kérdés lesz...
De ez... Elképzelni se tudom az ilyet, mikor a kutyám beteg volt akkor is felkeltem éjjel neki gyógyszert adni, nemhogy egy szívbeteg gyereknek, Jézusom! Éjfél még nem is olyan durva időpont, maradj ébren basszus, ha nem tudsz felkelni! És a kedves férj is nyugodtan szunyókál eközben?
Felejtettem el már beadni a gyereknek valamit, de ez vagy C- vagy D-vitamin volt. Mivel nem egy szervével játszok, ezért belefért az, hogy egyik nap elmaradt a D-vitamin, vagy betegség alatt 5 helyett háromszor kapott C-vitamint. De az nátha volt és nem szívbetegség vazze...
Még köptetőt se felejtettem el beadni neki, pedig valószínűleg azzal se okoztam volna nagyobb gondot neki, ha egyszer kimarad.
Igen, olyan volt, hogy antibiotikumot szedett és 10 perccel a beadás után hányt egyet. Akkor felhívtam az ügyeletet tanácsért, mert nem tudtam eldönteni, hogy újabb adagot kell-e adni, vagy sem. De antibiotikumot biztos, hogy nem felejtenék el.
Vágod, hogy A GYEREKED EGÉSZSÉGÉVEL, ÉLETÉVEL JÁTSZOL? Ez már a veszélyeztetés fogalmát is kimeríti. Ha más is tud róla, ne lepődj meg, ha hatóság kopog be egyszer.
Igen. Pedig én aztán végtelenül toleráns ember vagyok. De ez...ez gyakorlatilag veszélyeztetés.
Le se feküdj szerintem éjfélig! Majd alszol másnap, vagy 2 év múlva vagy mindegy. De a gyereked szívbeteg, ember...
Volt olyan az első hetekben, hogy a 7 és a 11 órás éjjeli etetés között elaludtam, de gyorsan leszoktam róla. A 11 órásra ugyanis vagy a férjemet nekem kellett ébreszteni, vagy neki engem, de tutira hányingerem volt és szédültem, alig tudtam a gyereket vele együtt ellátni.
Szóval: ne aludj el éjfélig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!