Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz az hogy a fiú babák...

Igaz az hogy a fiú babák problémásabbak?

Figyelt kérdés
Rossz ilyet kérdezni, de tényleg ezt hallom, hogy a kisfiúk hasfájósabbak, sírósabbak, nyűgösebbek, jobban megviseli őket a fogzás stb.. Nekem kislányom van , akivel az égegyadta világon semmi probléma nem volt cecsemő korában, észre em vettük amikor kijöttek a fogai, nem volt sem hasfájós, sem sírós baba. Most kisfiúval vagyok kismama, és kicsit aggódom emiatt, Véleményekre lennék kívánc, hogy mennyire van ennek igazság alapja?
2010. ápr. 4. 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam, hogy a fiúk betegesebbek, sokkal könnyebben elkapnak bármit. Régen az öregek erre mondták, hogy a lányok az ágy alatt is megnőnek.

Én nem tudom, mert csak 1 lánykám van de a szomszéd kisfiú tény, hogy többet volt beteg.

2010. ápr. 4. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:

sztereotípiák...

a kisfiam 7,5 hós egy angyal. nem sírós, nem hasfájós. a fogai is csendben kijöttek (2 db), jó evő, nem beteges. viszont már jó ideje fel ül magától, két hete feláll.

a barátnőm kislánya ennek az ellentétje.

szerintem minden baba egy egyéniség, és ez nem attól függ, hogy fiú-e vagy lány.

idősebb korban lehet, hogy nehezebb a fiúkkal, de ez sem törvényszerű.

2010. ápr. 4. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
az egyik válaszoló vagyok.Én úgy fogalmaznék hogy nem nehezebb hanem másabb.Ahogy az utolsó írta,fiúban és lányban is vannak problémásak és nyugisabbak is.ez mentalitás és gének kérdése is.annak idején mindig azt mondták,hogy a fiúk sokkal hasfájósabbak.10 lányos ismerős babám közül 9 nek jobban fájt a hasa mint az enyémnek.(fiú).szerintem ne aggódj ilyeneken.viszont az igaz,hogy 2 egyforma gyerek nincs.tehát várhatsz némi változást ami eddig nem volt,de nem azért mert fiad születik,hanem mert egy másik babád.
2010. ápr. 4. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet így összehasonlítani a fiú gyerekeket a lányokkal. Minden gyerek más és más.

Csak egy példa! A férjem unokatesójának lányai vannak, nagyon nagyon rosszak. Az ő szomszédjukban lakik 2 kisfiú, egyik nap beszélgettem az anyukájukkal és azt mondta, h ő több gyereket nem szül, mert nagyon rosszak a fiúk. Úgyh szerintem nem szabad általánosítani.

Ez kb olyan, h a fiúk lustábbak. Ezt is meg tudom cáfolni. A nővérem kislánya 4!!! hónappal idősebb a kisfiamnál, és egyszerre álltak fel (kisfiam 6 hósan, a kislány 10 hósan).

Úgyh szerintem ne izgulj előre, a második babád biztos nem lesz olyan mint az első, de ez így van rendjén, gondold el milyen unalmas lenne a világ, ha egyformák lennénk :)))))))

Boldog babavárást! :))))))))

2010. ápr. 4. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam nem volt hasfájós, nem volt sírós, és egyelőre csak 6 foga van, de azokat észre sem vette, hogy kijöttek.

szóval szerintem nem igaz.

2010. ápr. 5. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nem NEM, hanem babafüggő.
2010. szept. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!