Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz az hogy a fiú babák...

Igaz az hogy a fiú babák problémásabbak?

Figyelt kérdés
Rossz ilyet kérdezni, de tényleg ezt hallom, hogy a kisfiúk hasfájósabbak, sírósabbak, nyűgösebbek, jobban megviseli őket a fogzás stb.. Nekem kislányom van , akivel az égegyadta világon semmi probléma nem volt cecsemő korában, észre em vettük amikor kijöttek a fogai, nem volt sem hasfájós, sem sírós baba. Most kisfiúval vagyok kismama, és kicsit aggódom emiatt, Véleményekre lennék kívánc, hogy mennyire van ennek igazság alapja?
2010. ápr. 4. 08:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy ez igaz lenne.Annyi volt nálunk a különbség,hogy a fiam később kezdett beszélni,mint a lányom.
2010. ápr. 4. 08:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már eről,de amikor már ott vagy kezeled a szitúációt és kész(egy kisfiam van most 18 hós ,annyira nem volt hasfájós ,a fogzást is elég jól birja ,éppen 10 foga van) anyuka ne aggódj.
2010. ápr. 4. 09:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Két lányom van, kinézetre teljesen egyformák, de baba-viselkedés szempontjából ég és föld. Az első olyan volt, mint a te lányod, a második "teljesítette" az első sírásait, hasfájását, mindent. Egy dologban hasonlítottak, mindkettőnek rettenetesen érzékeny bőre van.
2010. ápr. 4. 09:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, 19 hós a fiam, és nem beszél,de sírós nem volt. Fogai (10db) észre sem vettük ahogy kijöttek. Úgyhogy szerintem nem

problémásabbak!

2010. ápr. 4. 10:17
 5/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez nem igaz! Az én kisfiam nem sírós, nem volt hasfájós, a fogai sem viselik meg! Ő nekünk egy áldott jó gyerek és nem akarom itt annyira agyon dicsérni mert azért nincsenek "csodagyerekek" az enyémbe is van hiszti meg ilyenek! De ő nagyon jó baba aki már 10,5 hónapos!

Jaa és én még egyszer sem éjszakáztam vele ezt gyorsan le is kopogom :)!

2010. ápr. 4. 10:58
 6/16 anonim ***** válasza:
én is igy halottam.de van lányos ismerősöm aki rengeteget szenved a gyerekkel.hasfájós,fogaival is szenved,és hisztis is.és van fiú ismerősöm aki észre se venni hogy a földön van.nekem fiam van,és a kettő között van.hasfájós volt,de ezek az ujj szerek neki sokat segítettek,a fogaival is szenvedett,de nem annyira.15 hónap alatt 1 hetünk volt tán ami rázósabb volt,amikor semmit nem aludtunk se éjjel se nappal,akkor jött ki a rágófoga.nem hisztis,aranyos szót fogadó de csibész kisfiú.
2010. ápr. 4. 11:18
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
IGAZ:)
2010. ápr. 4. 12:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy a lányok ügyesebbek, gyorsabban fejlődnek mozgás, beszéd terén. De szerintem ez nem igaz vagy nem mindig. Az én kislányom elég lassú mozgásilag pedig kicsike.
2010. ápr. 4. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Beszéd terén nem mindig a lányok az ügyesebbek,kisfiam 2 éves,21 hós korától folyékonyan,mondatokban beszél.8 hós korától volt papa,mama,baba,cica,stb.Hasfájós,sírós nem volt,de a fogak megviselik(már csak 2 hiányzik..)Ne aggódj,minden rendben lesz.
2010. ápr. 4. 12:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Tudni nemtudom mert csak egy 20hos fiam van.Beszéd téren nem dicsekszem,de más probléma nem volt.Ugy mondanám inkább mindenböl jutott kicsi.Hasfájásbol is,álmatlan éjszakákbol is:)Siros nem volt soha.Foga 12van,és ahhoz képest hogy 11hossan jött az elsö szépen behozta:) Pedig azt hittem már nem lesz foga.Ne aggodj
2010. ápr. 4. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!