Volt nektek, vagy környezetetekben valakinek, hogy leállt a baba légzése és képtelenség volt felébreszteni 15 percig? Részletek.
Sziasztok!
Csak most vettem észre a kommenteket..valamiért nem kaptam emailt! Jól vagyunk, köszönöm, hála égnek, azóta nem történt hasonló. A lányom már lassan ( februárban) két éves lesz és efészséges mint a makk:)! Áprilisra várjuk a kistesót:))! Az a 'bizonyos' nap azóta is a fejemben van és a sírás kerülget, ha rá gondolok. Valós választ soha nem kaptam, h miért lehetett. Próbálták utána refluxra kezelni, ami sztem felesleges volt, mert ő még csak nem is volt bukós baba. Pár hétig adtam neki a gyógyszert, aztán hagytam. De igazi okot, a történteknek értelmet senki nem adott. Szóval minden a legnagyobb rendben! Köszönöm, h gondoltatok ránk:)!!
szia!
mi történt azóta?
a második babával minden rendben?
Sziasztok.
Kisfiam két hetes múlt és nekünk is sipolt a légzésfigyelő. Azonnal mentőt hívtam és kórházba töltöttünk 3napot. Azt mondták hogy a baba teljesen egészséges. Másnap mikor haza értünk megint jelzett a légzésfigyelő de amikor oda mentem kisfiam vette a levegőt. Párom családjában már előfordult bölcsőhalál. Kisfiam olyan mélyen alszik hogy nem lehet felébreszteni bárhogy próbálom. Azóta nem bírok megnyugodni,folyton őt figyelem. Nem tudom mihez kezdjek. Valaki járt már hasonló cipőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!