Volt nektek, vagy környezetetekben valakinek, hogy leállt a baba légzése és képtelenség volt felébreszteni 15 percig? Részletek.
hát rajtam is végigfutott a hideg, de örülök hogy rendben van mostmár a kicsi lányod.
Az én picim 1-2 hetes volt és soha nem tudtam felkelteni enni. Az egész napot végigaludta, és kb fél óránként próbáltam cicire rakni eredménytelenül. Teljesen rongybaba volt ő is. Már levetkőztettem, hideg vízzel megmostam a kis arcát, paskoltam óvatosan a popóját, tornáztattam, de ő aludt békésen (vett levegőt). én attó lis féltem hogy nem eszik, és kiszárad. aztán elmúlt ez nála, azóta alig birom elaltatni.
Köszönöm a válaszokat!!
Ha ez külön történik meg, hogy nem lehet felébreszteni és a légzésfigyelő beriasztása (volt már, hogy beriasztott tévesen), én sem aggódnék, de együtt a kettő nagyon durva. Az orvosok nem nyugtattak meg, sőt. Ez nem normális szerintük és valamekkora légzéskihagyás járhat azzal, hogy a babát nem lehet felébreszteni. Azóta is kivizsgálásokra járunk, most éppen gasztroenterológushoz megyünk a hónap végén. Hát nem egyszerű, azóta rettegek az éjszakáktól :(. Alig várom már, hogy egy éves legyen!!!
Szia!
Kérdésed óta már eltelt több,mint 1 év. Mi történt veletek? Minden rendben? Kideritettek valamit az orvosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!