Edus83 kérdése:
Hogy szoktassam cumira,2 hós lányom?
Figyelt kérdés
2hós babám,csak cicin alszik el,ami nem lenne probléma,de napközben is csak így hajlandó,több cumit ki próbáltam nem sikerül,öklendezik tőle,és ma sajna boltban kellett mellre rakni,és kellemetlen volt.Szeretném ,hogy cumin aludjon el,mit tehetnék??????2010. ápr. 3. 20:25
11/11 Gyarmaty Renata válasza:
Szia, az enyem is utalja a cumit es csak cicin alszik el a mai napig ehez mar hozzaszoktunk. O 11 honapos. Cipos uzletben mar szoptattam, kicsit elvonulva felig eltakartam a bluzommal a mellem es nem nezelodtem hogy ki milyen kepet vag hozza. Oszinten nemi erdekelt mivel a babam az elso mindenki velemenyenel. Szoptasd nyugodtan boltban, kicsit eltakarod a melled es no problem, es ha zavarban vagy, akkor nem allsz a bolt kozepen szoptatni, hanem elvonulsz a babaddal. Sose szegyenkezz! Szegyenkezzen inkabb az aki ezt nem erti meg!!! En imadom szoptatni a babamat, nap mint nap egyre jobban, hidd el hozzad no majd azis hogy esetleg bebujsz melle a kisagyba ... o elalszik te kimaszol es nem ebred meg... Majd kitapasztaljatok hogy kenyelmesebb :) Kitartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!