Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam cumira,2 hós...

Edus83 kérdése:

Hogy szoktassam cumira,2 hós lányom?

Figyelt kérdés
2hós babám,csak cicin alszik el,ami nem lenne probléma,de napközben is csak így hajlandó,több cumit ki próbáltam nem sikerül,öklendezik tőle,és ma sajna boltban kellett mellre rakni,és kellemetlen volt.Szeretném ,hogy cumin aludjon el,mit tehetnék??????
2010. ápr. 3. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mindenféle alakút kipróbáltál?Latex,szilikon?

Az én babám pl. csak a latexet fogadja el,eleinte csak a gömbölyű,cseresznye alakút.Ja!!!És csak a 2-es méretet!

2010. ápr. 3. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:

szia.semmit:((((((( a kisfiam is így van a mai napig,öklendezik a cumitól,már 7 hós és nem sikerült cumiztatni,maradt a cici.

jó babázást:)

2010. ápr. 3. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sem sikerült cumira szoktatni, pedig minden napa próbálkoztam, és többféle cumit kipróbáltam.Aztán megtalálta az ujját, azóta azt szopja, így alszik el.Mindig kéznél van, nem esik ki, de sajnos nehezebb leszoktatni róla, mint a cumiról.Elég sok baba van, aki nem hajlandó cumizni.Múltkor megtalálta az unokatesója cumiját, azt persze bekapta, de ki is köpte, majd a külső részét kapta be, játszott vele.7 hónapos

/Z/

2010. ápr. 3. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

Még idejében szoktasd le a cicin alvásról. Komolyan a 8 hetes csecsemő irányít!?!?! Döbbenet.

A cumira meg felesleges rászoktatni.

Bocs, nem kioktatni akarok, csak nekem egyik gyerekemnek sem volt cumija, és cumisüvege sem, és tök jól megvoltak nélkülük. Azt meg télleg nem lehet hagyni, hogy cicin aludjon, mert ez neked lesz még kényelmetlenebb, ha majd főzni sem tudsz a gyerektől!

Csak szoktatás kérdése.

Én a hátamra feküdtem, baba a hasamra és úgy aludt el. A testi kapcsolat ezzel megvolt. 14 hóis szopott egyébként.

Ja, és attól nem leszel jobb anya, ha ráhagysz mindent a gyerekre.

2010. ápr. 3. 21:26
 5/11 A kérdező kommentje:
én picim is rajtam alszik,és egyből keres és komolyan mondom úgy meg találja ruhán át is ,hihetetlen:))
2010. ápr. 4. 10:15
 6/11 anonim ***** válasza:

A mi babánk 10 hetes, mi néha próbálkoztunk nála a cumival (7 féle is van), de nem kellett neki. a kisujjunkat szopizta elalváshoz eddig, de most már néha az sem kell neki, sajnos egy kicsit ringatni kell az ölünkban, kezünkben(ezt mi rontottuk el), viszont éjszaka megtalálja a hüvelykujját, így este 8-10-től reggel 8-ig alszik.

Szerintem nem mindegyik gyereknek kell a cumi, és már nem is vagyok benne biztos, hogy rá kellene szoktatni. A barátnőmék kislányához éjszaka 5-ször kell felkelni, mert kiesik a szájából és keservesen elkezd sírni. Na köszi:(!

2010. ápr. 6. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia. Van olyan baba aki nem fogadja el a cumit. Kisfiam már a kórházban cumizott, kislányom 7,5 hónapos, és nem kell neki. Pedig bárki bármit mond, amikor olyan nyüszi, akkor megnyugtatná, jól jönne, ha elfogadná. Vettünk 7 fajta cumit... Játszani használja csak, fordítva beveszi a szájába, és a cumi részét "pengeti", birizgálja az ujjacskáival. Ő is, napközben is cicin alszik el, kivéve, ha sétálni megyünk alvásidőben, a babakocsiban szépen elalszik.
2010. ápr. 6. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon ne akard a cumira szoktatni,később nehéz elvenni töle.2 fiam van,az egyik 3 éves koráig cumizott,a kicsi pedig öklöndözött töle.Én is úgy voltam,mint te,csak a cicin aludt el.Nagyon sokat cililtünk,most 1 éves múlt,és napközben már önkiszolgáljamagát,éjszaka is többször felébred,és kéri a cicit.

Nekem is volt,hogy ki kellett menni a kocsiba a boltból,hogy mellre tegyem.De annak már vége,és olyan örömet okoz mai napig a cici,hogy nem veszem el töle.

Amig neki jó,így marad!

2010. ápr. 6. 10:36
 9/11 A kérdező kommentje:
hát én is szeretem ciciztetni őszintén,de az emberek gúnyos tekintete,meg sok helyen nem lehet megoldani.
2010. ápr. 6. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki erről rosszat gondol, az olyan is... annak véleményére nem kell figyelni, sem a tekintetére. Egy babatakaró, laza póló, nagyon diszkréten lehet etetni úgy a babát, és hát most Ők a legfontosabbak nekünk. :o) jó babázást!
2010. ápr. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!