Büdös a teás (csőrös) üvegünk, másnak is? Mindennap kimosom többször is mégis bebüdösödik, de mitől? Kifőztem, domestos-oztam is, mosogatóval is próbáltam minden hiába! Kicserélni már nem szeretném lányom 1 éves, szoktassam inkább pohárra?
Ezért (is) jó a mosogatógép.
Tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, de miután megvetted, bekötötték, csak spórolsz vele, és mindent patyolattisztán veszel ki belőle, és nincs olyan, hogy valami büdös marad.
Jana Babyvíz flakonját használom. Ha bebüdösödik, akkor kuka, és elő egy újat.
És: útközben csak vizet kapnak a gyerekeim. A gyümölcslé otthon megy pohárból.
Én nem vettem észre hogy büdös lenne, pedig már jó régi, 2 éves a kisfiam, és csak simán elmosogatom.
De igazából azért írok, hogy én soha nem mernék domestost használni olyanhoz amiből eszünk iszunk. Az tömény méreg :( inkább maradjon büdös, de akkor sem használnék domestost ilyen célra :(
Én fülpiszkálóval szoktam a csőr részét kitakarítani.
Akkor van cefre szaga reggelre, ha éjszakára benne marad a narancslé vagy a kakaó.
Megnyugodtam hogy más is járt így...
Domestossal fertőtlenítem a játékait is meg mindent, és persze utána többször átmostam vízzel is.
Nem tudom mi lenne a megoldás, várom még az ötleteket!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én vettem cumisüveg mosó kefét, aminek a végén van egy kiskefe, és azzal kell elmosni a cumi részt, nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!