Büdös a teás (csőrös) üvegünk, másnak is? Mindennap kimosom többször is mégis bebüdösödik, de mitől? Kifőztem, domestos-oztam is, mosogatóval is próbáltam minden hiába! Kicserélni már nem szeretném lányom 1 éves, szoktassam inkább pohárra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 21:56
11/17 anonim válasza:
"Domestossal fertőtlenítem a játékait is meg mindent"
írd légyszi, hogy ez nem komoly :SSSSSS
inkább legyen büdös az üveg meg a játékok, ez nagyon veszélyes
12/17 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem komoly, most mi változott?
Megpróbálom a pohárból itatást, és holnap átfőzöm újra.
2011. júl. 7. 23:32
13/17 anonim válasza:
Egy jó tanács: kislányom cumisüvegét "megfogta" a tea, és szaga is volt. Anyukám ötlete alapján sót raktam bele, pici vízzel, hogy egy kicsit körbe tudja rázogatni, egy éjszaka állni hagytam, reggel kiöblítettem, mosogatószerrel kimostam, eredeti állapotát nyerte vissza:) Próbáld ki te is:D
14/17 anonim válasza:
Domestossal nem szabad! És miért kell egyáltalán agyonfertőtleníteni a játékait.Elég ha babahabfürdős vízzel lemosod szerintem.Én soha semmit nem fertőtlenítettem, és mégsem lett semmi baja,most 3.5 éves, és még a ruháit sem vasaltam soha, pedig koraszülött volt.(gyerekorvos mondta ne vasaljam, mert hozzászokik a szervezete a steril dolgokhoz)Egyedül a cumijait cumisüvegjeit sterilizáltam egyéves koráig.
15/17 anonim válasza:
mienk is büdös volt.
neomagnolban áztasd, úgy jobb lesz:)
16/17 anonim válasza:
Na, már le kellett pontozni a válaszomat, mert azt mertem írni, hogy a mosogatógép nagyon jól tisztít mindent...
Ha az irigység fájna, sokan ordítanának közületek :))))
Egyébként tényleg jó tanácsként írtam, de már látom, ha itt valaki el meri mondani, hogy neki valamilye van, ami a másiknak nincs, egyből lehúzzák, lehurrogják - vagy csak lepontozzák... Nem baj.
17/17 anonim válasza:
Én ecetbe szoktam áztatni egy éjszakára, majd nagyon alaposan, többször is elmosogatom, öblítem, így elmúlik a szaga. Ha nagyon büdi, le kell cserélni. 1 évesnek még simán kell ilyen csőrös, pláne ha elmentek valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!