Megfog tanulni át fordulni az 5 hónapos kisfiam?
Mindig kézben akar lenni, ha leteszem majdnem rögtön hisztizik. Persze szokott letéve is lenni de keveset. És hason is utál lenni. Szoktam forgatgatni jobbra-balra de nem akaródzik neki. A lábát emelgeti de a pl a pelenkázón sokkal jobban csinálja de ott meg nem tudna fordulni.
Ha nem csinálok semmit vele és mindig a kezemben van megfog fordulni?
Olyanok írjanak akinek nagyon sokat volt kézben a babája!!!
Nekem is van egy "ölbe-babim" Úgy csináltam hogy vettünk ezt a szivacs tapit arra tettem pokrócot és mindig csak egy kicsit voltunk a földön addig amég nem hisztizett nagyon. Ha a hátára teszed emeld fel a lábait ás kezd egy kicsit oldalra borítani ide oda Nekünk így sikerül, jah és persze mondókázz közben.
A hajlandósága megvan mert nekem is a pelenkázón ügyeskedett először :)
Nem vagytok még elkésve :) Sok sikert
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Tényleg picit úgy érzem, h nyomás van rajtam amit szerencsére a gyerek nem érez (még) így tojik rá, majd forog ha akar 🙂
Csak tényleg tele a net ismerősök hasonló korú gyerekével és az ember óhatatlanul is féle, h ha az enyém mindig kézben van nem fog forogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!